Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyerekpornó rendező

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pornográfia, erőszak, kamuhírek – rengeteg olyan tartalom kereng a Facebookon, amit valahogyan szűrni kell(ene). A közösségi oldal ügynökségeken keresztül is rengeteg embert alkalmaz a nem odavaló tartalmak szűrésére, az egyik ilyen moderátor most elmesélte, milyen egész nap a Facebookot bámulni...
 Az utóbbi években számtalanszor lehettünk szemtanúi annak, hogy celebek a közösségi oldalukon olyan fényképeket posztolnak, melyen szájon csókolják gyermeküket. A téma megosztó és kényes voltát jól jelzi az ezt követő „komment cunami”, amelyben egymásnak csapnak a megdöbbent és elfogadó…..
A nagy sorosozás és brüsszelezés közepette elsikkadt, hogy a kormány szatellit szervezetei, köztük az ifjú kereszténydemokraták épp azért lobbiznak, hogy ne legyen érvényes Magyarországon a nők elleni erőszak megfékezését célzó nemzetközi szerződés...
Amikor elkezdtem írni a blogot, nagyon féltem tőle, hogy nehéz lesz témát találni, de "szerencsére" ebben a beteg világban tálcán kínálják magukat a hülyeségek, sokat még csak kommentelni sem kell. Nem erről akartam ma írni, de mivel friss hír, az elsők közt szeretnék hiénáskodni. Most egy…..
Nemrég jelentette be Tarlós István, Budapest főpolgármestere, hogy 10 ezer fát ültetnek Budapesten. Az utóbbi évek tömeges fapusztulása és fakivágásai után ez új fordulatot jelenthet a szmogos levegőjű fővárosban. A terv azonban nem pótolja azokat az egészséges 100- 200 éves…..
Mostanában sokat töprengtem azon, mi az amit el kell engednem az életemből,  mik azok a dolgok, amikkel nem kéne egyáltalán többet foglalkoznom. Összejött egy szép kis lista ezekből, és azt vettem észre, hogy szinte minden stesszmentesebb és könnyebb lett. Egyszer te is elérsz egy kort, amikor már…..
gyerekpornó rendező 2016.09.10 10:19:19
Nemrégiben vettünk egy parabolaantennát, hogy a gyerekek tudják nézni a német gyerekcsatornák adásait. Korábban a youtube-on kerestem filmeket, találtam is, akár teljes sorozatokat is. Kedvenceink voltak többek között: a Lenas Ranch (egy francia sorozat, ami a magyar tévében is…..
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
Smoking Barrels Kung Fury (2015) 2015.05.30 12:00:00
KITT érdekelt volna egy Aslyum-szagú dinós-vikinges-karatés izé, ha nem jön az isteni Hasselfhoff és nem robbantja fel a netet egy olyan trailer-rel, hogy csak néztünk kifelé a fejünkből? Vetődtünk az infókra, hogy mi ez a baromság, és most végre megérkezett maga a nagy mű, ITT…..
gyerekpornó rendező 2015.05.31 11:52:24
      Először Sebestyén Balázsék viselkedtek ízléstelenül, aztán Maksa Zoltán. Magyarországon sajnos még mindig nem veszik komolyan a nőket érő bántalmazásokat, erőszakot. (És persze a férfiakat értet sem!) Most szeretnénk mutatni nektek egy igazán kedves filmecskét,…..
„Teljes csend honolt a teremben. Az emberek még a lélegzetüket is visszafojtották” – emlékezett vissza a hatmillió zsidó kiirtásában kulcsszerepet játszó Adolf Eichmann ügyében hozott ítélet felolvasása előtti pillanatokra Gideon Hausner izraeli főügyész. A két bíró…..
Most már biztosak lehetünk abban, hogy ősszel az egész nyugdíjrendszer át lesz alakítva és nagy valószínűséggel jön a gyerekszám szerinti nyugdíj - Varga Mihály ugyanis kijelentette: tekintettel arra, hogy a nyugdíjrendszer jó és stabil, a kormány nem fog ahhoz hozzányúlni.…..
Sokakkal együtt engem is nagyon megrázott Magyari Péter Utána minden állat szomorú című cikke. Csak a tévéből ismertem S.-t, kamaszként eléggé rajongtam érte, és amikor olvastam a cikket, a tévés pályát, átvillant a fejemen, hogy nehogymár ő legyen. De. Úgy tűnik, mégis.…..
168 millió gyereket dolgoztatnak embertelen körülmények között, bántják őket és sokukat szexuálisan is zaklatják. A fájdalmaikra, és a kimerültség ellen drogokat adnak nekik, a szökés ellen pedig fegyveresekkel felügyelnek rájuk. Az ENSZ munkaügyi szervezete az ILO Braziliában…..
Egyszerre elegánsan sportos és kicsit fenyegető is mai jachtunk, a Zahraa. A sportosság belül egyáltalán nem érződik, az elegancia és a luxus annál inkább, amit rögtön képekkel is bizonyítunk. A Zahraa az olasz hajógyár, az Admiral Tecnomar gyermeke. A 30 méteres jacht ugyan…..
gyerekpornó rendező 2014.03.23 23:07:34
Ezt a cikket most a magyar kormány elképesztően zseniális munkájának köszönhetjük. Kösz. El nem tudom képzelni, hogy minek kellene történnie ahhoz, hogy a magyar társadalom narancsosabbik részének feltűnjön végre, hogy a többi oldalon levők mellett a farok rossz végén áll?…..
Négy Oscar és bő 250 egyéb fontos díj és jelölés után Woody Allen idén életműdíjban is részesült a Külföldi Újságírók Szövetsége részéről, melyet jó szokásához híven nem vett át, de a média most nem emiatt ismételgeti nevét, nem is a Blue Jasmine miatt, amely remek…..