Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dower

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
dower 2014.05.11 16:38:13
Nem nagyon szónokoltam eddig, de most engedjétek meg nekem…:))
Zsófika egy esettanulmány , forgatja a szemét látszik rajta hogy csikorognak az agya helyén a kerekek, próbál valamit találni odabenn, de nem nagyon megy. Biztosan cuki, naiv meg minden, de szerintem rá is játszik eléggé a butácska rózsaszín csillámápóni vagy csillámló szerepre. A pasiknak teszik a kis cuki, cici, popsi viszont nincs sok ész, ha megkapja a rózsaszín cuccait akkor nem kell sokat foglalkozni vele. A csajoknak talán ezért nem szimpi. A pasik kevesebben szavaznak….bár ki tudja, hogy a 14 éves nemzedék hogyan gondolkodik.
Viki a játékot majdnem végig úgy játszotta ahogy azt kell. Elkövetett jó sok hibát, ami miatt valszeg nem fog nyerni - erőszakosan tolta be orcáját a másik intim szférájába. Sokszor volt, hogy hiába akartak nélküle két szót váltani akkor is nyomult, csörtetett, érdeklődött, szónokolt, kavart. Végletekig fel tudta húzni a kiszemelt áldozatát, aminek a vége üvöltözés lett vagy éppen kizárás ( ezt szerintem még sokakban benne van ) Ha az „idősebbeknek” van okos telója szerintem Őrá fognak szavazni.
Aurélio…sokszor volt elviselhetetlen a helikopterezése, az ordibálása, de ezeket ellensúlyozni is tudta olyok-olykor és jókat röhöghettünk rajta, vagy éppen vele. .Nos Ő a kislányok, tinilányok kedvence – meg persze még többeké is, potenciális szavazótábora neki van ( persze, csak akkor ha felemelik a telefont) hiába kampányol az ex villalakó, hiába hivatkozik a „gentleman kódex”-re nem hiszem, hogy sikerre viszi Zsófikát.
Nekem majdnem mindegy ki nyeri de mégis : Hajra Aurélio!!! ( mert ez csak egy játék , nem kell nekünk a bentlakókkal azonosulni és főleg nem kell példát vennünk róluk :DD)
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
dower 2014.05.10 16:15:52
@Mók_Ica: szerintem nem, csak most újra a fénybe szeretnének kerülni :))))))
dower 2014.05.10 16:16:53
@XO: szerintem a régi játékosoknak a fenekükön kellene szépen ülni nem dumálni bele most a kicsik játékába.
dower 2014.05.10 16:23:00
@LittlePurple: egyetértek minden szavaddal :))) egy kivétellel : én nem csalódtam Sehiben, mert eddig is nulla volt számomra :)
A vendégek rájöttek, hogy turkáltak a bőröndjükben, vagyis csak Attila meg Sehi. Előbbi rendre megszívatja Debilt, hogy neki hozott ajándékot, de ezzel most eljátszotta a bizalmát, úgyhogy már nem is a csicskása, bármennyire is szeretné. És ezek után még Debil könyörgi vissza…..
dower 2014.05.08 16:09:55
@nosce: nem :) eddig csak a falat tapogatta az ajtó után :)
dower 2014.05.08 17:34:44
@LittlePurple: megnéztem :D " ..." teljesen ok :) fél füllel hallgattam , melóztam . :), de tulajdonképpen mindegy mi mit mondunk, hallunk, majd a nép eldönti :D :D
dower 2014.05.08 18:40:31
@LittlePurple: nem kedveltem anno. Benne erősen domborodott a rejtett agresszió , vagy inkább nem is volt annyira rejtett. Amiért Ő nyert egy nyereményt - mindegy hogy miként - még nem lesz number one, bár ő azt hiszi ... :)
A mai adást két szegmensre lehet bontani. Volt a reggeli rádiózás, meg a vacsoracssata. Kezdjük hát időrendben. Hajnali hatkor Istenes Bence és a Music Fm Önindítójának műsorvezetői keltik a lakókat. Jó reggelt, jó reggelt! –hallatszik befelé a hálószobába Istenes kellemes…..
Emberek, ne várjunk világmegváltást ettől a hogyvolttól. Konkrétan 10 perc alatt elpörgettem az összefoglalót. Volt megint Iza-Krisz hája-nász, mivel a Faktor hetet elbúcsúztatva mindenki bebaszott és ez alól Krisz se kivétel, aki alkoholos befolyásoltság alatt elpanaszolta…..
Az óriási bankettel indítunk. Lilu – tengerből kijövő bikinis Bond-lányokat megszégyenítő szépségével és  szolid, de elegáns napi szettjében, igéző tekintettel – beharangozza a félelmetes szövetséget, ami Vikipédia, Dzsóti és Debil között köttetik meg a buli hevében.…..
Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e…..
dower 2014.02.02 17:12:41
@dower: Dorka
dower 2014.02.02 17:17:19
a@Cave Nick: azt írta az egyik ismerősöm, hogy Lalkó gyerek akarta csajának amikor még meg volt a kávézó (nem nagyon néztem ) lehet hogy előszedetem vele :D