Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papdi László

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennapjaim újra itt 2014.05.09 18:59:37
Jól vagyok, csak kicsit szétszórva.   Megmondom  őszíntén semmire sincs időm, se a fiúra akiről múltkor beszéltem, sem a lassan már nem is létezői barátaimra, ismerőseimre. És ennek igencsak egyszerű okai vannak. Munka, munka, munka Megérte a fáradozás, és hogy most ezt a…..
Mindennapjaim Ismét ismerkedem 2014.03.25 18:39:00
Nem tudom, hogy említettem-e itt a blogomban, de néhány hete ismerkedem egy fiúval. Nagyon kedves és romantikus. Néhány évvel idősebb nálam, vékony, magas, jóképű, és van stílusa. Legutóbb elvitt vacsorázni, és nem a mcdonaldsba, vagy a burger kingbe, hanem rendes étterembe.…..
Mindennapjaim Hogy telik egy napom? 2014.02.12 16:53:08
Legutóbbi bejegyzésemben ezt kérdezte tőlem egy kedves olvasóm, sok egyéb kérdése mellett. Akkor én most megpróbálok mindenre válaszolni. Reggel jó egy órával előbb fel kelek, mielőtt munkába kellene indulnom. Jó bőségesen bereggelizem, mert általában már éhesen szoktam…..
Mindennapjaim szégyellem magam... 2014.01.20 17:43:42
Több, mint fél éve nem jelentkeztem. Több okom is volt erre. Egyrészt úgy éreztem az utolsó időkben megcsappant az érdeklődés a blogom iránt, talán kedvem és időm sem volt folytatni, másrészt bűntudatom volt amiatt, hogy amiről az utolsó bejegyzésemben írtam abból semmi sem…..