Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sapkanélkül

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este kétségbeesve hívtam át Rozkót, mert a számítógépem olyan tüneteket produkált, hogy már attól tartottam, a halálán van. A barátunk szokás szerint néhány kattintással megoldotta a problémát, de ezúttal elmaradt a számítástechnikai tehetségemre vonatkozó gúnyolódása. Csak sóhajtozott…..
sapkanélkül 2014.08.08 15:09:02
@Eleison Kyra: Gondolom hidegben azért veszel alá valamit. XD
sapkanélkül 2014.08.08 15:13:05
@Eleison Kyra: Nem ugy értem, mert itt specc a kefélésről van szó. XD Gondolom egy tangát könnyebb lerángatni, ha arról van szó mint egy harisnyát meg egy tundra bugyit.
sapkanélkül 2014.08.08 15:26:54
@Eleison Kyra: Én nem mondtam, hogy nem egy balf@sz a pasi, nekem már doszt elég lenne az si, hogy valaki egy kocsiba kefélje meg a csajomat.
Szia Szabi! És isten étlessen neved napja alkamából! Szia, Enikő! Köszönöm szépen! Hogy vagy? Most teljesen felemás érzéseim vannak. Na? Roppant jólesett, hogy gondoltál rám, és felköszöntöttél, de az már nem annyira, hogy nem jegyezted meg, amire a múltkor tanítottalak. Jaj nekem. És milenne…..
sapkanélkül 2014.07.30 16:11:30
@Szabriganti: Amúgy a kedves user nevén poénkodni, na az már gáz. ;-)
Becses brigantik Kivételes nap 2014.06.07 11:27:49
Aki régóta idejár, az tudhatja, hogy a Becses brigantik blog mindig is kínosan ügyelt politikamentességére, és ez a továbbiakban is így lesz. A mai nap azért képez kivételt ez alól, mert úgy gondolom, mivel lezajlott mind az országgyűlési, mind pedig az EP-választás, az alábbi kisfilm már senki…..
A horvátok két legnagyobb sztárját, a Real irányító-középpályását, Luka Modrićot és Mario Mandžukićot, a Pep Guardiola Bayern Münchenjéből kirakott csatárt is kiválóan megrajzolta Cristiano Siqueira brazil művész. Mandžo jellegzetes "fülelős" gólöröme is telitalálat. A…..
sapkanélkül 2014.05.23 18:03:08
A napokban értesültem róla, hogy bő egy hónap múlva megszűnik az iWiW. Ennek kapcsán eszembe jutott a legemlékezetesebb élményem, amit a közösségi oldalon átéltem. Pontosan hat évvel ezelőtt zajlott a történet, ami bemutatja, hogy nemcsak a való életben, hanem a szájbertérben…..
sapkanélkül 2014.05.23 17:57:38
@AlexWolf: Teljesen egyet értek a kislányoddal. A szöveg fordítva került a képre: Hé Anya! Ez nem Metallica, hanem Halász Judit!
Becses brigantik Kop/fild 2014.03.16 11:09:00
A mai napon huszonötödik alkalommal landolt az elektronikus postaládámban a David Copperfield Hihetetlenül Varázslatos És Elképesztően Frenetikus Kártyaillúziója című videó. Eme kedves jubileum kapcsán elérkezettnek láttam az időt, hogy nyílt levélben hívjam fel drágakedves barátaim és ismerőseim…..
sapkanélkül 2014.05.03 23:57:59
sapkanélkül 2014.05.07 12:48:59
@Szabriganti: Távol álljon tőlem. ;-)
- A magam részéről kész volnék a zenével - jelentette be ma este Koca, majd szemrehányóan hozzám fordult: - Te hogy állsz a szöveggel? Megírtad már végre? - Mi az, hogy végre? - méltatlankodtam. - Én már tegnap készen voltam, jóbarát! Mindannyian rád vártunk. Gyorsan szétosztottam a brigantik közt…..
sapkanélkül 2014.05.07 12:48:11
Mai fogyasztóvédelmi rovatunk anyaga teljes egészében Paszuly nevű drágakedves olvasónknak köszönhető, aki hosszú ideje állhatatosan támogatja Facebook-oldalunkat a postaládánkba eljuttatott humoros jellegű képanyagokkal. Épp itt volt tehát az ideje, hogy nevén nevezzük ezt a megátalkodott…..
Becses brigantik Majdnem ugyanaz 2014.02.01 08:43:39
Már vagy negyed órája kínlódok a gép előtt, s közben tele szájjal szidom az átkozott Firefoxot. Hihetetlennek tűnik számomra, miszerint valaha emberek tucatjait beszéltem rá, hogy váltsanak Firefoxra, mert az Explorer nem böngésző. Soha többé nem tennék ilyet. De ha már az orális fixációjú…..
sapkanélkül 2014.02.02 14:02:34
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve.
12 aki megosztja hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni.
6 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire.
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba.
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba.
5 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban.
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy "villany körte" és másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot.
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa.
17 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt.
19 hozzászóló, aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni.
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba.
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás.
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat.
3 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást.
5 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált.
4 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "szerintem is".
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről".
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet.