Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takker

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
Takker 2010.02.12 00:15:05
@Takker: félreértés ne essék, a gázkamra meséket agyrémnek tartom, meg egyéb elképesztő scifibe illő történeteket is.

még annyit tennék hozzá, hogy ha ez volt a világtörténelem legrettenetesebb genocídiuma, mert más népek élete szart sem ér, akkor miért nem lehet kutatni és foglalkozni a témával úgy, mint bármilyen történelmi esménnyel?( remélem annak is eljön az ideje, hiszen aki azt állította anno, hogy a Födl nem lapos és nem a Föld körül kering a Nap azt kiátkozák, megégették stb.) nem lenne kötelességünk feltárni minden részlete, hogy tanuljunk belőle, hogy el ne kövessük soha azokat a hibákat, amik oda vezettek? a holokutatás nem abból kellen álljon, hogy van egy-két elmeroggyant tűlélő, akik olyan képtelenségeket állítanak maguknak és egymásnak is ellentmondva, hogy az valami félelmetes.
Takker 2010.02.12 00:02:55
@Roxvox:
nemnemnem, te rosszul tudod. náci technológiával el lehetett érni, hogy az ún. haláltáborokban a fizikai alapvető törvényei érvényüket veszítsék.
hasonlóképpen érzek, én ugyan nem tagadom magát az elhurcolásokat, jogtiprásokat,járványokat, de nem veszek be mindent, amit elém teszenk. és nagyon tele a tököm, hogy minden második héten meg kell emélkeznünk az ún. holokausztról, amihez semmi közöm nincs, nem volt és nem is lesz. és magasról teszek rá, megvannak a saját proplémáim, inkább azokkal foglalkozom. az miért nem zavarja őket, hogy hány embert mészárolntak le Gázában és, hogy izraeli háborús bűnösök flangálnak szabadon? és különben is, gyomoroforgtónak tartom, hogy akárkik a halottaikon toporzékolva követeljenek pénzt. aztán ámulnak, hogy visszatetszést vált ki.