Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disrupt

357 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játék komoly dolog: nélkülözhetetlen az értelmi és testi fejlődéshez. A gyerek játékában mindenekelőtt a felnőttek életét, munkáját, viszonyait utánozza le. A játékban a valóság tükröződik, a látottak itt vetítődnek ki, így a játék a valóság megismerésének…..
Nincs még egy olyan nagy hatású sport, mint a labdarúgás, amely a modern kori történelem során zsarnokokat emelt fel és buktatott meg, szerepet játszott fegyveres konfliktusok kirobbanásában és tűzszünetek megkötésében, az ellenállás forrása volt és választásokat…..
disrupt A szemetem és én 2014.07.11 11:26:53
Gregg Segal a legkülönbözőbb szocio-gazdasági háttérrel rendelkező amerikai háztartások egy heti szemétmennyiségét mutatja be 7 Days of Garbage című fotósorozatában, kissé szokatlan módon. Az egyfős háztartásoktól kezdve a lakótársakon át a többgyermekes családokig a…..
disrupt Tipikus szurkolók 2014.06.30 13:11:08
Így szurkolnak az amerikaiak. Hát Ön? A lelkes-naiv Kezdőrúgótól kezdve... ...az orvosi esetként kezelt nem-kispályás Túlszurkolóig... ...Max Knoblauch, a Mashable grafikusa, bemutatja nekünk a tipikus (amerikai) fociszurkolókat. Folytatjuk a tipikus... sorozatunkat. A…..
disrupt Focilabd'art 2014.06.27 10:13:05
A divat- és szociálisan érzékeny focirajongók kedvéért ismét összefogott a dizájn és a sport: a Luisaviaroma luxus webáruház haute couture brazucákat árverez el a brazil fiatalok támogatására. A foci: művészet. Mostantól pedig a focilabda is az. A profi…..
disrupt Meztelen bikinifelső 2014.06.27 08:42:06
Áprilisban beszámoltunk arról, hogy a 22 éves modell, Imogen Anthony gyakorlatilag meztelenül vonult végig a Bondi Bather kifutóján a Mercedes-Benz Ausztrál Divathéten. Messziről talán úgy tűnt, egy különleges anyagból készült bikini van rajta, de közelről már semmi kétség:…..
disrupt A fáknak is füle van 2014.06.26 15:08:23
A San Franciscó-i Rainforest Connection találmánya lehetővé teszi, hogy a feleslegessé vált mobiltelefonok kisebb átalakításával valós időben "lehallgassák" az esőerdők pusztításáért felelős illegális fakitermelőket, ezáltal növelve a hatóságok és civil környezetvédők…..
Avagy 21. századi öncsonkítással halmozott fetisizmus Hamupipőke mostohatestvérei nyomában a fejlett nyugati országokban. Az "aranylótuszok", egy ezeréves bizarr kínai hagyomány még ma is élő, utolsó áldozatait bemutató cikkünk után bebizonyítjuk: a lábfejek…..
disrupt Köpcös hősök 2014.06.24 11:40:56
Alex Solis vicces grafikai sorozata kedvenc rajzfilm és képregényfiguráink köpcös változatáról. Melyik cukibb, a gombolyaggal játszó teltkarcsú Macskanő, a pókhasú Darth Vader taco-val, vagy az Én kicsi pufi pónim? Elgondolkozott már - Alex Solis-on kívül - bárki azon, hogy…..
Hogyan fejlődött a nemzetközi labdarúgóélet legfontosabb viadalának grafikai arculata az elmúlt nyolcvan év alatt? Húsz vébé: húsz belépőjegy és poszterdesign az 1930-as uruguayi tornától kezdve a napjainkban zajló brazil világbajnokságig.  A világméretű sportesemények…..
disrupt Hímezd ki a városod! 2014.06.23 08:54:18
Az Urban X Stitch művészeti projekt elhozza a keresztszemes hímzést a közterekre, és művészivé varázsolja a legunalmasabb drótkerítéseket is. Csináld-magad városi közösségi projekt a díszes kerítésekért! A keresztszemes hímzési technika legalább másfél évezredes…..
Az IKEAHackers közösség a svéd vállalat védjegyszerűen egyszerű termékeinek egy kis kreativitással és kézügyességgel változatos módon történő átalakítását és újrahasznosítását terjeszti a neten 2006 óta, szinte felbecsülhetetlen értékű ingyenreklámot generálva…..
disrupt Nem is etted meg! 2014.06.19 10:52:24
A You Did Not Eat That Instagram fiók azoknak a vékony lányoknak a fotóit gyűjti, akik hatalmas adag hizlaló ételekkel pózolnak a kamerának, miközben mindenki tudja az igazságot: valójában nem is ették meg azokat. A #youdidnoteatthat (YDNET) hashtaggel ellátott képeken szereplő…..
disrupt Szamárfüles bútorok 2014.06.10 15:50:43
Mindenki találkozhatott már ilyen-olyan termékek csomagolásán a fólia eltávolítását segítő kis szamárfülekkel. Nicola Conti egy letisztult formavilágú, nagyon modern, a fa és a tükörsima fehér felületek játékos kombinálásával mégis melegséget sugárzó bútorsorozathoz…..
A szóbeli erőszak által okozott sérüléseknek nincsenek azonnal látható testi jelei: nincsenek zúzódások, monoklik vagy eltört csontok. Ebből azonban nem következik, hogy a szavak nem minősülhetnek fegyvernek. "Azért adtuk a "Weapon of Choice" címet a projektnek, mert a…..
Tudta, hogy Salvador Dalí igazi celebhez méltóan szakácskönyvet adott ki? "Józanul szerintem kevesen vállalkoznának arra, hogy Dalí receptjeivel fejest ugorjanak a szürrealizmus gasztro-őrületébe." Ha többet szeretne megtudni a nem mindennapi könyvről, sok-sok képpel és…..
Ez még Dalínak is "túl celeb". Ez volt az első gondolatom, amikor a 110 éve született Salvador Dalí megemlékezésére írt cikkek között megakadt a szemem egy (eredetileg angol) főcímen: Salvador Dalí ritka, erotikus vintázs szakácskönyve. Szeretném itt és most leszögezni, hogy…..
A brit Jo Farrell az utolsó elkötött lábú kínai nők életének dokumentálásával szeretne emléket állítani egy mára már szerencsére kihalt, ezeréves bizarr hagyomány áldozatainak, és egyben felhívni a figyelmet a jelenkor elfogadott, ám hasonlóan (ön)csonkító…..
disrupt 2014.05.31 09:51:31
@Daemonette: Köszönjük, jeleztük a posztban!
@GERI87: Köszönjük, javítottuk!
Nem tudom Te hogy vagy vele, de én szétfagytam ma. Valahogy nem vettem komolyan, hogy május végén sál-sapka-kesztyű. Most, hogy végre itthon vagyok, egy kávé mellett nekiülök a kedvenc oldalaimat átböngészni, és felteszem a lábam...fáznak. És akkor szembe jön velem ez. Ez a…..
Az elmúlt 25 évben a japán Tajdzsi (Taiji) lett az állatvédő aktivisták vesszőparipája, ha  delfinekről volt szó. Pedig nem az egyetlen hely, ahol a halászok delfint ölnek. Az Earth Focus hátborzongatóan mutatja be, ahogy Lima partjainál perui halászok szigonyokkal meglövik a…..
Az okoskupak óránként figyelmeztet: ideje hidratálni! Sokan a tevékenységükbe - játékba, tanulásba, munkába - feledkezve, kiváltképp a számítógép előtt ülve gyakran elfelejtenek inni, így szervezetük könnyen kiszáradhat. Ha fáradtságra, fejfájásra panaszkodik, vagy…..
Ismerje meg a nőket, akik a világ legmenőbb férfiainak legfontosabb játékszereit készítik! A pakisztáni gyártulajdonos Khawaja Akhtar a 2006-os német focivébé után határozta el, hogy egyszer majd ő fogja legyártani a világ legnagyobb labdarúgó tornájára a labdákat. Az álom…..
disrupt Tipikus kávésok 2014.05.29 11:28:33
Ön hogy issza a feketét? A tipikus bringásokról szóló posztunk a disrupt közösségi oldalakon eddigi legnépszerűbb cikkei közé tartozik, most elhoztuk a Mashable tipikus kávéivókról készült vicces animációit. A kávé hatása a szervezetünkre igen változó lehet, ennek…..
disrupt A falkaparás művészete 2014.05.28 15:33:51
Itay Ohaly interaktív kiállításán mintha csak egy óriási sorsjegyet kapartak volna le közösen, a látogatók maguk váltak a művészet megalkotójává. A Colourful Memories (Színes emlékek) kiállítással az izraeli művész Itay Ohaly a gyerekkori emlékeihez nyúlt vissza,…..
disrupt Ajtónyitogató fecskék 2014.05.28 14:41:54
Probléma megoldva! Hihetetlen intelligenciáról és alkalmazkodókészségről tettek tanúságot ezek fecskék: maguktól rájöttek arra, hogyan működik az automata ajtó. A fenti képen és az alábbi videón azt láthatjuk, amint a fecskék a mozgásérzékelő elé repülnek, majd…..