Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilárd Szombati

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég Koppenhágába tettem egy pár napos kiruccanást, ami tökéletesen jó olt arra, hogy kapjak egy elég megnyerő nyitóképet a városról és átéljem kicsit az ottaniak mindennapjait. Korábban olyan kifejezetten nem vágytam ide (öreg hibám, hogy nem rajongok zsigerből a skandináv…..
Napjainkban - ahogy arról legutóbb írtunk - szinte egyetlen, a kilencvenes évek elején fejlesztett betegágy melletti koagulométer (INR mérő) az elérhető eszköz itthon, amely alkalmas arra, hogy a beteg vagy hozzátartozója otthon INR-ellenőrzést végezzen. Az eszköz ára, illetve a…..
A szájon át adható véralvadásgátló kezelés sokszor ellenjavallt, ezekben az esetekben az orvos egyéb eszközöket alkalmaz a beteg gyógyításában, de ekkor is hasonlóan fontos szerep jut az INR-érték ideális beállításának, amelyet csak rendszeres ellenőrzés mellett érdemes…..
Szilárd Szombati 2014.09.16 09:26:33
@Csörgő Lászlóné: Megvan még, újszerű, hibátlan mind működésileg, mind kinézetileg. Mérőműszer + ujjbegyszúró + tűk + tok + leírások + bontatlan elemek + papírdoboz is megvan. 150ezer forint. szasza4@freemail.hu