Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DAVIDS

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb pletykák szerint a Juventus a Barcelona veterán játékosával, Javier Mascheranóval erősítene, azonban a katalán klub részéről azonnal cáfolták a szárnyra kapott sajtóértesüléseket, azt állítva, hogy a játékos nem eladó. Az olasz és a spanyol sajtó úgy tudja,…..
Mauricio Isla a minap meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy miért nem képezi a Juventus keretének a részét, és meglátása szerint ő nem elég jó játékos ahhoz, hogy a világ legjobb klubjainak az egyikében futballozzon. A huszonhét éves játékos a legutóbbi szezont…..
DAVIDS 2016.05.25 12:27:48
A Calciomercato értesülései szerint a szezont a formája reménytelen keresgélésével töltő Chelsea határozott lépésre szánta el magát, és négy évre szóló szerződéssel próbálja a Stamford Bridge-re édesgetni a Juventus mesterét, Massimiliano Allegrit. A tavaly bajnoki címet szerző londoni együttes…..
A Juventus francia középpályása, Paul Pogba könnyebb sérülést szenvedett, s így kihagyni kényszerült hazája válogatottjának Örményország elleni találkozóját, s nem lehet ott Dánia ellen sem.  A játékos elhagyta a francia válogatottat, s visszatért Torinóba, ahol a…..
A Juventus egyelőre igencsak kétarcú teljesítményt nyújt, hiszen míg a Bajnokok Ligájában mindkét csoportmérkőzését megnyerte, a hazai színtéren mindössze egyetlen győzelemre futotta erejéből. Így az a szokatlan helyzet állt elő, hogy a zebramezesek eddig több pontot…..
DAVIDS 2015.10.04 17:41:14
Az Udinese elleni szezonnyitó előtt a Juventus igazgatója, Beppe Marotta megerősítette az egyre erősödő pletykákat, amelyek szerint a korábban a Fiorentina együttesénél szereplő, majd onnan a Chelsea csapatához igazoló Juan Cuadrado hamarosan zebracsíkos mezt ölthet…..
A Juventus egymás után mutatja be legújabb szerzeményeit, azonban nyugtalanságra is van ok Torinóban, hiszen nem csitulnak az Arturo Vidal lehetséges távozásával kapcsolatos pletykák. A chilei középpályást az elmúlt hetekben már hírbe hozták az Arsenal és a Real Madrid…..
A Juventusnál bíznak abban, hogy egy 25 millió eurós ajánlat után közel a megegyezés a Sassuolo csapatával a Simone Zaza-Domenico Berardi duóval kapcsolatban. Előbbi játékossal kapcsolatban egyszerű a helyzet, amikor tavaly nyáron a Bainconeri eladta az olasz válogatott…..
Itt foglaljuk az össze a téli mercato utolsó, legizgalmasabb óráit, így egy helyen látjátok mi történik a Juve háza táján. Osvaldo és Guarín jön, Vučinić megy? Ezek a legérdekesebb kérdések most. Amint megtudunk valamit, azonnal frissítjük az írást. 11:00 - Osvaldo orvosi…..