Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plommer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután az egész világsajtót bejárta, hogy a Red Hot Chili Peppers playbackelt a Super Bowl félidei show-ja alatt, Flea úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A basszusgitáros egy hosszú üzenetben mondja el a zenekar honlapján, hogy miért kellett ezt csinálni, illetve…..
plommer 2014.02.10 19:48:23
@KopaszMercis: Ne oktatass mar engem zenéről, 20 éve gitározok a legmagasabb szinten, nincs szükségem a megfejtéseidre. Semmi baj, ha te gerjedsz Bruno Marsra, de senki nem fog rá emlékezni 5 év múlva. Egy jelentéktelen kis piszok folt volt az RHCP mellett, akik nem a kedvenceim, de a különbség nyilvánvaló volt egy időtálló együttes es szám, es egy 15 perces sztár produkciója között. Ilyen gyenge dalokkal nem lehet halhatatlanná válni, meg ha egyébként a tehetséget, mint előadó, nem is vitatom.
plommer 2014.02.12 15:26:10
@KopaszMercis: " Nevetséges elitista kispályás rocker megfejtők". Nem kell, hogy kisebbségi komplexusod legyen amiért nem volt elég kitartásod/tehetséged, h megtanulj egy hangszeren magas szinten játszani. Ez csak kisebb arcot indokol(na), de nem azert tévedsz Bruno Marssal kapcsolatban, mert nincs zenei képzettséged. Akinek van füle a zenéhez, az pontosan tudja, hogy ezek a számok nem orokervenyuek, míg a Give it awayt két évtized után is bárhol bármikor elő lehet adni, vagy ha mar Michael Jacksont hoztad fel, a beat it-et hetven évesen is szívesen elepengetem majd. Bruno Mars egynyari slágerekkel házal, ezen a szinten működnek is, de ennyi, nem több. Rossz ripacs volt a RHCP mellett, nem kellett volna egy színpadra állnia velük.
Hihetetlen, milyen pofátlanul kozmetikázza a tényeket és mossa azokat össze a közmédia, amikor végre van egy olyan műsoruk, amit valóban néznek is az emberek. Miért nem elég azt a nézettséget közölni, amit össze lehet hasonlítani a többi csatornáéval is? Miért nem lehet…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..