Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abraka Dabra (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben olvashattátok egy nagymama ausztráliai kalandjait. A családját, unokáit meglátogató Klári akkor elsősorban az ország szépségeiről írt, én mégis arra kértem, írjon egy kicsit arról is, milyen úgy nagymamának lenni, hogy két unokája szó szerint a világ másik…..
Abraka Dabra (törölt) 2014.03.18 20:30:42
@tableno: a szarkazmus tablat nem mutattam fel, de eleg nyilvanvalo.

ugy velem az ezust, arany meg egyeb lakodalmakon a tortaval egyutt a csaladi szennyes csendes emesztgetese is megtortenik, mindamellett nagyrabecsulesem azoknak akik joban rosszban egyutt, de hiszem hogy nem keves aldozat aran.
Abraka Dabra (törölt) 2014.03.18 20:30:42
@tanato: @tableno: a felrelepes az emberiseggel egyidos, nem kell a 21. szazadra kenni :) joerzesu es/vagy szemermesebb szulok nem avattak be sosem a gyerekeiket a legbensobb maganugyeikbe, en ketelkedem, mindezt a mitoszrombolas szandeka nelkul irom.
Abraka Dabra (törölt) 2014.03.18 22:11:08
@tanato: nem feltetlenul okoz latvanyos konfliktusokat az ilyesmi, hiszen igyekszik titkolni a tobbseg, es a tarsak szemhunyasa is az elkendozest segiti.

kisse groteszk, de idevago tortenetek birtokaban vagyok(forumok, szemelyes beszelgetesek) amikor betegseg, temetes vagy egyeb dramai esemeny kapcsan tobb aggodo "feleseg" is feltunik ugyanazon ferj kapcsan.
Mihez kezd egy budapesti aszfaltbetyár (nem én találtam ki, mai szerzőnk, NemZsolt határozta meg így önmagát) az Egyesült Arab Emírségekben? Természetesen egy rendezvényszervező cégnél dolgozik logisztikai menedzserként. Aminél csak az a jobb, hogy meg is írta nekünk a…..
Abraka Dabra (törölt) 2014.03.03 12:38:12
@Zka: kiutálták hintát, így nincs kin csámcsogni, meg keresztrefeszíteni kollektíven.