Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ördögi alak

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy néz ki egy napja egy kampányfőnöknek? Ez az, amit én sem tudtam 2013 utolsó napjaiban, mikor elvállaltam ezt a feladatot. Hétfő reggel 8-kor csörren meg először a telefon, a nyomda az, valami nem stimmel a szórólappal. Grafikust illik hívni reggel? Vészhelyzet van, úgyhogy…..
Ördögi alak 2014.01.31 14:33:48
@1001nappal: Ha valóban ez lett volna a cél, akkor a Bajnai, vagy a Mesterházy ajánlatán kapva kapott volna a 4K!, de elutasították! Mert ez a társaság valóban tenni akar, szemben a demagóg kommentelőkkel, akik semmit nem tudnak a pártról, de tolják a marhaságaikat! Itt valóban mindenki dolgozik, és munka mellett csinálja ezt az egészet, mert hisznek egy jobb Magyarországban! És eleve nem kritizáljuk a receptet tálalás előtt ugye?! A hozzád hasonlókkal van a baj, akik érdemi tudás nélkül osztjátok a demagóg dumát! Tájékozódj, kérdezz, utána alkoss véleményt!
Ördögi alak 2014.01.31 21:31:41
@1001nappal: Drága barátom!
Az az arcoskodás, hogy kijelented:"Én értek a politikához"!
És mivel sem engem, sem a 4K! tagjait nem valószínű, hogy ismersz, így csupán nem teszel mást, mint szimplán acsarkodsz!
Kicsit szállj magadba, mert rád fér! Nem tudsz te semmit, csupán köpködni a másikat, aki tenni akar az ellen, amit a hozzád hasonlók huszonnégy éve csinálnak ebben az országban: nagy pofával kijelentik, hogy értenek a politikához, és ebbe lassan tönkremegy az ország! Annál, mint ami az elmúlt huszonnégy évben volt, még egy óvodás is jobban kormányozna! Bennük legalább megvan a kurázsi, hogy változtatni akarnak! Csak a beszűkült Fidesz-Mszp fanok verik a nyálukat ez ellen! És nem az a baj, hogy elmondod a véleményedet, hanem az, hogy szart sem tudsz semmiről, de lököd a rizsát!
Ördögi alak 2014.02.06 11:07:20
@1001nappal: Te nem ismersz sem engem, sem a 4K!-t, ellenben kritika helyett sértegeted magát a pártot, és ezzel annak minden tagját, szimpatizánsát! Kicsit túl sokat gondolsz magadról! Ha te valóban olyan "szakértő" lennél, mint amilyennek lefested magad, akkor nem blogokon trollkodnál, mert nem lenne rá időd a politikai karriered mellett! Sajnálom, hogy ilyen alakok is vannak ebben az országban, akik félnek a változástól, mert az érdekeik ellen való! A hozzád hasonlók miatt tar itt ez az ország! És hogy legyen egy kis fogalmad a dolgokról: a kritika nem egyenlő mások leszólásával, alázásával! Ehhez kellene egy kis intelligencia, hogy alapból tudd, de úgy látom, ennek igencsak hiányát szenveded!
További szép napot ! :)