Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CorneliusMiami

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy előadást tartottam nemrégiben a Kocsonyafesztiválon Miskolc érdekes, különleges helyneveiről. Ennek a "blogosított" változatát adnám most közre, fogadjátok szeretettel! Remélem szórakoztató lesz mindenkinek.     A gyűjtemény elsősorban Pesty Frigyes 1864-ből Borsod vármegye leírásából való,…..
CorneliusMiami 2020.07.08 20:06:49
Talán sok ismerősünk gondolta azt, hogy őrültek vagyunk, amikor kitaláltuk, hogy mi nem egyszerűen Pugliaba szeretnénk utazni, hanem mindezt autóval tennénk meg. Nem úgy tehát, hogy leszállunk Bariban a repülőről és bérlünk egy kocsit, hanem úgy, hogy Budapestről egészen levezetünk az olasz csizma…..
Régen minden jobb volt rovatnak is hívhatnám a következő témát. A '90-es években elérhetőnek tűnő és a nagyjából elérhetetlen kategóriát egy dolog köti össze. A vágyakozás irántuk. Mérettől, formától függetlenül voltak/vannak olyan típusok, amiket egyszerűen érezni akarunk. Ezekről a típusokról vagy…..
A kétfarkú kutya-jelenségről akarva-akaratlanul is egy 50 évvel ezelőtti jelenség jut eszembe. 1969-ben öt brit tehetség létrehozott egy különös társulatot, mely aztán a Monty Python Repülő Cirkusza néven vált ismertté az egész világon...
Még javában tombol a nyár, lehet, hogy vannak, akik most tervezik a nyaralást, így nekik is segíteni szeretnénk a választásban ezzel az összeállítással. Ezekben a hotelekben nem biztos, hogy elfogadják a SZÉP kártyánkat, de milliókat spórolhatunk már azzal is, ha egy tíz százalékos kuponkártyát fel…..
CorneliusMiami 2017.07.24 20:52:22
Sok furcsaságot láttunk már feltűnési viszketegségben szenvedő emberektől, ám amit egy maláj üzletember művelt a Jaguarjával, az simán dobogós lehet a hülyeségek listáján...
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
CorneliusMiami 2015.10.14 19:27:51
@Sir Galahad: "Szerintem helyes gesztus, hogy csak az elvbarátai körében temetik el. Az állami szertartás akkor volna indokolt, ha Göncz az egész nép államfője lett volna, ha a tevékenysége nem lett volna megosztó és nem lenne máig súlyos viták tárgya."....ezek szerint Antall, horn és Szabad, meg Mádl megfelelt a követelményeidnek? És Schmitt Pali? Tudom, hogy még él, de biztos vagyok benne, hogy pompát vár el a temetésén, minthogy abban is, még az temetés utáni első éjjel szorgos kezekkel felvéseti a DR-t.