Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koca Caola

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irvine Welsh skót író, a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb kultfilmjének számító Trainspotting alapjául szolgáló regény szerzője új televíziós sorozatot ír a rave-mozgalom és az acid house felemelkedéséről. A Trainspotting folytatása amúgy két évtizeddel az eredeti után (podcastünk a filmről itt)…..
comment:com A hónap képe 2016.11.04 15:06:45
Na, ki ül John Stamos mellett a fűben?..
Koca Caola 2016.11.04 16:06:47
@nakiazaki: Ő az
Frequency, Timeless, Time After Time, Legends of Tomorrow, Making History - a 2016/17-es tévés évadban ezek az időutazós sorozatok a nagy network tévéken láthatók vagy lesznek azok, a Travelers meg a kanadai Showcase-en és a Netflixen (idővel). Utóbbi egy fokkal okosabbnak vagy…..
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Koca Caola 2016.09.12 20:17:37
@RobinGood: mert sixx a sztárt hiányolja! Tehát nem Jackó játsza Kovács urat, hanem fordítva!
Koca Caola 2016.09.12 20:23:39
Szeptember 1-jével (azaz ma) átalakul a két Cinemax-csatorna, aminek örömére a szeptember 10-11-i hétvége menten kódolatlan lesz, ez meg azért fontos nekünk, mert akkor jön a Préda (Quarry) című új sorozatuk. Mondom is menten, miért örülünk neki, ha a fenti trailer nem lett volna elég: A szegény…..
Koca Caola 2016.09.01 21:52:34
A David Brent: Life on the Road az év egyik legfontosabb filmje lesz. ..
A Vulture-nek adott interjúban Dean-Charles Chapman, aki Tommen Baratheont alakította a sorozatban, elmesélte, hogy az évadzáróban látott zuhanását kész kínszenvedés volt felvenni. Nagyon, nagyon sokáig tartott, mire a rendező elégedett lett, vagy harmincszor fel kellett venni, több szögből.…..
Fiers Gábor Ha már nekünk, magyaroknak soha nem jött össze, hogy egy igazán ütős Magyarország vagy Budapest imázsfilmet készítsünk, nézzük meg, hogyan népszerűsítik fővárosunkat a világban a vloggerek. Hátha ebből rájövünk, hogy mi a fontos egy ide látogató külföldinek, mit néz meg, mit…..
Koca Caola 2016.05.22 08:12:08
@humorpalanta: Pl. Rómában este a termini körül térdig lehet járni a szemétben. Nem egyszeri alkalom volt, mivel az ott eltöltött napjaim az 50-hez közelít. Ott aztán van autó mindenütt, szinte folynak az utcán. A házak semmivel sem jobbak, mint Budapesten.

Nálam nagyobb Szecska fan nem igazán létezik, de azt sosem fogom megérteni, hogy miért nem tip-top. 1000 sebből vérzik a hely.
A szauna nagyon sokszor nem megy, már-már koszos érzése van az embernek, mert az álmennyezet rozsdásodik, csöpög a víz belőle, a zuhanyzók vízkövesek, mindegyik máshogy funkcionál. A gőzfürdőben ugyanez. A belső udvari mendencékből a pergő vakolat látszik, amit szerintem 6-8 éve újítottak fel, persze jó sokáig. Állatkert szag van, ami nekem romantikus, de nem egy külföldot láttam értetlenül, mert nem tudja, hogy 100 méterre szarnak az elefántok. (persze ezzel nem lehet mit csinálni, de mondjuk egy Szecska/Állatkert kombó belépővel lehetne enyhíteni)
És ezek szerintem apróságok, amik nagyon hozzátennének az élményhez.
Koca Caola 2016.05.22 09:24:06
@Never: Gondolom te sem gondolod komolyan, hogy a napjaimat Rómában a pályaudvaron töltöttem... Általában a Trasteverén lógtunk esténként.
Este a többi utca is koszos, mert a rómaiak egyszerűen nem használják a szemetes.
Igaz, reggelre minden eltűnik, mert szépen feltakarítják.
Párizs az lehet, hogy tisztább, de ott is annyi autó van, hogy meg sem lehet mozdulni.
Szerinted jobb Róma és Párizs, szerintem meg semmivel nem rosszabb Budapest a többinél.
A tavalyi nyár egyik legemlékezetesebb újonca volt a Mr. Robot. A USA Netwok sorozata egyedi képi világgal, erős színészi alakítással és sok társadalmi kritikával sok rajongót szerzett magának. Amiért még szintén szerették a sorozatot, hogy a számítógépes hackerek világát sokkal reálisabban mutatta…..
Koca Caola 2016.05.14 09:44:57
  Az amerikai sorozatok hosszadalmas, egész éves rendszerben készülnek. A csatornákat először néhány soros ötletekkel keresik, ezekből döntik el a vezetők, hogy melyiket tartják érdemesnek arra, hogy kérjenek egy egész forgatókönyvet. Ami ezek közül a legjobban sikerül, azoknak a gyártását is…..
A Bors tudta meg, hogy a TV2-nél nem biztos, hogy megvárják a Napló őszi indulását - már ha lesz belőle valami, hiszen legutóbbi infóink szerint váratlanul közölték Hajdú Péterrel, hogy nem ő gyártja majd a magazinműsort - a Tényekből távozó Várkonyi Andrea foglalkoztatásával, és a Mokkában kaphat…..
Koca Caola 2016.04.29 08:04:10
A Viasaton hamarosan bemutatkozó Lucifer című sorozat a címe alapján sem egy átlagos történetet dolgoz fel, és nem is átlagosan. Az alapja egy képregény, amiben Lucifer ráun a Pokol igazgatására, és inkább Los Angelesbe költözik, hogy egy Lux nevű night clubot vezessen. Természetfeletti képességei…..
Nagyon benézte a lelkes elbocsátáshullámot a TV2: az infotainment és hírműsoraikra mindössze négy férfi műsorvezetőjük maradt, akik közül az egyik az a Gönczi Gábor, aki életében nem volt híradós (nem mintha Váczi Gergőnek nagyobb tapasztalatai lennének ezen a téren), de akit a csatorna meglehetősen…..
Tavasszal új műsorral jelentkezik Hajdú Péter a TV2-n, aminek a címe Showtime Hajdú Péterrel  lesz. A kéthetente képernyőre kerülő műsorról annyit tudtunk meg, hogy nem klasszikus értelemben vett talkshow lesz, hiszen Hajdú Pétert sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy stand-upos lenne,…..
Tán csak Hayley Atwell igazi benne...
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
Koca Caola 2016.01.26 15:54:22
A TCA-turnén kérdezték meg erről a csatorna fejeseit, akik azt mondták - az Uproxx.com írója szerint "dollárjelekkel a szemükben" - hogy egyelőre nincs róla szó, de nincs ellenükre, sőt, nagyon szívesen fogadnak minden ilyen ötletet ha az organikus, és illeszkedik a már meglevő…..
Kapott egy fasza előzetest a Stephen King regénye nyomán készített 11.22.63, amiben a James Franco alakította gimnáziumi tanárember egy időalagúton át visszamegy a múltba, és az életét teszi fel arra, hogy megmentse JFK-t a merénylettől. A múlt azonban nem szereti, ha…..
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
Koca Caola 2015.12.18 11:07:25
@homer006: Unalmas, hogy te vagy a 250 ezredik aki leírja.
És valószínű, hogy nem láttad.
Vérprofi az alkotás és mondom úgy, hogy rengeteg hülyeség volt benne, de a történettel nem volt különösebb gond, pedig nem vagyok megvakult fan!
Nem tudom, hogy ez most az új, ákosi vagy kövéri családmodell-e, mindenesetre a fenti videón jól láthatóan Áder János felesége, Herczegh Anita látható, aki egy kárpátaljai kiruccanásról nyilatkozik, bár a videó címe, felirata és tartalmi összefoglalója szerint a hölgy…..
Koca Caola 2015.12.18 10:31:15
@ifjú vénszivar: Mindenki mondjon le mindent.
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Koca Caola 2015.11.12 06:32:19
@nespresso: Te egy süket f@sz vagy. Tömören.
VV Béla videóklipjében szerepel VV Dóri (nem rokonok), de hogy miért, azt csak a jóisten tudja, kokaint nem látta, a képen, csak tejet meg milánói spagettit illetve három leszakadt luvnyát, aki a seggét/csöcsét/pináját rázza a képernyőbe. A címe tényleg Diditánc…..
Koca Caola 2015.10.30 16:03:18
@Gault: És mindig van egy kommentelő, aki jelzi, hogy ezt a poént mindig el kell sütni meghogy mindig van valaki, aki jelzi, hogy milyen vicces.