Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi 69

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti írtátok: Lófaszt. Szépek ezek a netről leszedett képek. Legtöbbször egy nem kívánatos, ronda, kisebbségi érzésű személyt palástolnak ilyen és ehhez hasonló képekkel. Felvállalni nem meri magát.. Ennyi. Gabriella Blogja EGY KÉRDÉS: Szerintetek is nem kívánatos, ronda,…..
Van a megismerkedés, ...és jön a rózsaszín köd... Aztán egy idő után úgy döntenek a párok, hogy összeházasodnak, összeköltöznek. És jön a hétköznap. Mi nők bele vagyunk tolva a munka mellett a házimunkába. Ezzel nincs is semmi gond.. Ezt mi vállaltunk. Eleinte jönnek az…..
Szerintetek a testünk igazodik hozzánk, ha szerelmesek vagyunk? Minél jobb a kapcsolatunk a párunkkal azzal együtt javul vele a szexuális együttlét? Ki hogyan éli ezt meg???..
...Megértem, ha csak a testemet akarod,és ha csak arra kellek...De nagyon kérlek,egy pillanatra se próbáld elhitetni velem,hogy sokat jelentek neked...Ne nézz hosszan a szemembe, és mondd,hogy szeretlek, majd csókolj meg tele szenvedéllyel,mert naiv vagyok, és a végén még elhiszem....És azt nagyon…..