Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az eltévedt lovas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fletó jól érzékű hátbaszúrásokkal tesz arról, hogy mesterházy minél nagyobbat bukjon az idei választáson is. A cél egyértelmű: a bukás utáni káoszban a zavarosban halászva ismét a baloldal vezére akar lenni. Mert nem adja föl. Soha nem adja föl. Amíg él, vele számolni…..
Ahol ma több tízezer ember őrjöngve támad egymásra és a rendőrökre, ott másfél éve – igaz nem minden szervezési és politikai vihar közepette – több tízezer ember szurkolt és sörözött békésen. Ukrajnát a foci Eb sem segítette. A képlet gazdasági és politikai…..
A kijevi rendőrség megpróbálta elhurcolni a sebesült Dmitri Bulatovot, egyelőre sikertelenül.Az elnök aláírásával hivatalosan is érvényüket vesztették a január 16.-i törvények, és és életbe lépett a feltételes amnesztia.Bulatov fülének levágását egy Oplot nevű, a…..
Míg Balog Zoltán miniszter libaerőleves és lúdgégetésztával kezeli a gyermekszegénységet, addig a 2009-es 21%-ról 2012-re 26%-ra nőtt a szegénység a gyermekek körében. Körükben 130 000-en alultápláltak, és több mint 40 000 biztosan az éhezők táborában van. Érezték a…..
Az eltévedt lovas 2014.01.30 19:29:19
Attila beismerte: ezt elvesztettük elvtársak. 2010 után újabb bukás jön 2014-ben. Ha azonban elegendő orbángyűlölőt el tudnak hajtani a szavazásra, talán az újabb kétharmadot megakadályozhatják. Ehhez persze töményen és gátlástalanul kell orbánozni. Más fegyver…..