Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olang

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kávésarok 8 tévhit a kávéról 2018.04.19 16:03:41
Mind tudjuk, hogy vannak városi legendák a kávé jó és rossz hatásairól, magunk is lehet hiszünk párban, de biztos, hogy valakitől már hallottuk ezeket. Most néhány tévhitről lelobbantjuk a fátylat nektek.    #1 Kiszáradunk a kávézástól A tévhit a koffein természetes vízhajtó hatásából ered, de…..
olang 2018.04.20 15:01:56
Bár gnocchiból kapható bolti félkész verzió is, de mivel tényleg nem ördöngősség elkészíteni, nagyon ajánlom a házi verziót, ami amellett, hogy sokkal finomabb lesz, nagyságrendekkel olcsóbb is. Ugyanis egy filléres kajáról beszélünk. (A 2 adag bekerülési költsége mindenestül (szósszal, feltéttel)…..
Blue Lemon Fonott pizzakenyér 2017.10.19 10:06:26
A végtelenül egyszerű pizzatészta kenyérnek is jó. Általában eredeti rendeltetésének megfelelően használjuk, de ha mégsem, akkor ez jó választás lehet. "Nem ösztöneiért van hanem menedékhelyre tágul. Csak olyan mint bárki más, mert nem akar, mert akaratát akarják s nem szellemét a drágát." A legjobb…..
Nincs ennél egyszerűbben elkészíthető étel, és szerintem azoknak is érdemes egy próbát tenni, akik semmi pénzért nem ennének nyers marhahúst. Nem baj, ha felveszik a receptjeik közé, hátha egyszer jó lesz valamire. A petrezselyem gyökér pedig nem csak csak húslevesbe…..
„Több éve járok orvoshoz, masszőrhöz, csontkovácshoz, kipróbáltam az összes gyógyszert és kezelést, mégis állandóan fáj a nyakam/derekam. Úgy tűnik, az én problémámra nincs megoldás.” Ismerős érzés? Nos, az alábbiakban összefoglaltam a leggyakoribb, gerincproblémákkal kapcsolatos tévhiteket.…..
olang 2017.01.24 03:25:55
Íme a tökéletes skandináv - svéd - otthon. Színek, formák, berendezési tárgyak mind-mind a skandináv ízlésről tanúskodnak. Álmaim fapadlója, ami természetesen fehér, nem is beszélve a nagyon helyes gyerekszobáról a szuper kis sátorral. Erről a göteborgi lakásról tényleg csak szuperlatívuszokban…..
Nem ócsárolok senkit, sem a háziorvost, sem a kórházi szakrendeléseket, de tény, hogy megtapasztaltam, hogyan betegítenek meg lelkileg is egy addig makkegészséges, életvidám embert.  Kedves Szerkesztők, sziasztok!   Ma reggel teljesen véletlenül botlottam a blogba, azon…..
olang 2014.01.30 13:16:32
@VaTi:
Igen.... sajnos ez is megtörténik.
Klassz barátod lehet. Sok erőt!
olang 2014.01.30 13:17:34
@whale:
Engem is, ha én lennék te. :))
olang 2014.01.30 13:05:21
@whale:
Ezt ugyan nem értem, csak annyit, hogy nem mindegy, de azt hiszem, nekem mindegy.
Tudod, én már 65 éves vagyok, egyéb bajokkal.
Jól elvagyok.... Aztán már nemigen érdekel, hogy mutáns vagyok-e vagy sem. :)))
Szedem, amig élek a higitót, vagy addig, amig valami más, nagyobb baj nem állit meg.