Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mia...

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kellemes szombat délután arra lettem figyelmes, hogy az én drága jó darálós wc-m folyat.. Mit folyat?! Kisebb Balatont produkált a fürdőben.. No, sebaj! Volt már ilyen a nagy történelemben, szétkapom, aztán megnézem mit tehetek.. Nő lévén, kedves olvasó azért ez nagy…..
Mia... 2015.03.03 21:28:58
Szia!

Az en tortenetem epp mai, igy ha esetleg ujra problemad adodna a daralos wc-vel, akkor irj nekem es megadom a szamat, aki Bp-en el es dolgozik. Meg kiszallasi dijat sem kell naluk fizetni. Mas kerdes, hogy nekem telefonon oldotta meg a gondomat.
En debreceni vagyok, de ebben a varosban az egvilagon senki sem javit Grundfos daralos wc-t..., de tulkeppen semmilyet.szombat ota probalok keresni szervizt, aki kijon, megnezi, de gyakorlatilag minden ceg lepattintott azzal, hogy kar megnezni is, nem javithato, ujat kell venni. Alkatreszuk nincs, de ujat 100 ezer koruli aron tudnak adni. Ez most nem opcio, nincs ennyi penzem.
Keresgettem a neten es az egyik bp-i weboldalon talaltam szervizt. Termeszetesen Budapesten.Felhivtam a szerelot, hogy tud-e vkit ajanlani Db-ben. Mondta,h sajnos nem, de par perc mulva visszahiv es megprobal telefonon keresztul segiteni.
Szetszedtem a motort a segitsegevel es mondta,h vegyek egy kondenzatort 16 mikrosat(azt sem tudtam,h sarusat, v vezetekeset, de ujra segitett :), mert ha minden jol megy, akkor csak az ment tonkre. 880.- Ft-os tetel volt. Ujra hivtam, es segitett, hogyan kell rovidrezarni. Es tenyleg csak az volt a baja :) egy 1000.-Ft-os tetel miatt ujat akart az osszes ceg ramtukmalni :(
A szerelonek most imaba foglalnam a nevet, szivesen meghalalnam, ha nem lenne 250 km tavolsag kozottunk. Milyen a veletlen, mondta,h Debrecenben jart altalanos iskolaba es jon majd majusban osztalytalalkozora :) Sajnos nekem addig nem ert volna ra, a wc-t hasznalni kell mar holnap is.... Szoval megtalaltam a vilag legkedvesebb es segitokeszebb szerelojet, aki onzetlenul segitett!
Nem irok weboldalt, mert meg vki azt hiszi, hogy csak reklamozok.... Annyira jofej volt, hogy el sem akartam hinni, hogy ilyen sokat segit, vissza is hiv....:) most azon gondolkozom, hogyan halaljam meg neki :)
Ki ne vágyna vakítóan fehér fogakra? Engem nagyon izgatott a fogfehérítés téma. Voltam kb 3 éve rendelői fogfehérítésen, ahol ugyan csodaszép lett az eredmény, de egy hétig olyan érzékenyek voltak a fogaim, hogy el is kedvetlenedtem. Mondták, hogy kell némi érzékenységre…..
Nahat, az eskuvo szuperjo volt. Nemcsak az eskuvo, hanem az ott toltott napok! Ugy volt, ugye hogy visszajovok masnap. De mar mikor a volegeny kint vart a repteren, kozolte hogy nehogy azt hidd, hogy csak ugy visszamesz xD. Oke, van ket szabadnapom, miert ne maradnek?  Pici eskuvo, vegyes…..
Repulesben kevesbe jartas kollegak kedveert: az Emirates-szel repulni minden stewardess legmereszebb alma. Tizenotezer stewardessuk van (gyakorlatilag Dubai nepessege), a vilagon mindenhova repulnek. Presztizs, luxus, milliok alma, a repulesipar karrierjenek csucsa. Legyel cargo rakodomunkas vagy…..