Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomy88trance

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CW sorozata pompás első évadot zárt, olyat, amit néha itthon többen láttak, mint az amerikai tévében, nem viccelünk. Féltettem a másodikat, attól tartottam, hogy elkényelmesednek az írók, és jön a Smallville-betegség, bár ott is csak a negyedik-ötödik évad tájékán…..
Aki azt várta, a két lány majd egymásnak esik, és hajtépésbe torkolló csajbalhéba torkoll az utolsó párbaj, az most csalódott. Civilizált hangnemű, óvatos beszólásokkal fűszerezett beszélgetés végén VV Zsófi ment vissza a villába, és került be a holnapi hármas döntőbe,…..
tomy88trance 2014.05.11 17:15:26
@gdzsolt: Nem azzal van a gond,hogy "finganak büfögnek" -de nő létükre azért szorulhatott volna beléjük egy kis kultúra, legalább az legyen már alap,hogy teli szájjal nem beszélünk ,és tényleg egy valamit is érő nő nem beszél úgy mint a kocsis vagy issza le magát a sárgaföldig ,részemről ez a véleményem, tetszik nem tetszik, pont. Egyébként én is ismerek ilyen nőt nem egyet,mivel sajnos kinevelte őket a társadalom,de feleségül egyiket se venném
Érdemes fenntartásokkal kezelni egyelőre ezt a hirdetést az apródon: valaki (ránézésre) milliós értékű játékgyűjteménytől akar megválni, tulajdonképpen aprópénzért. Most még csak egy fotó és egy 2000 forintos átlagár van, ez utóbbit nyilván per darab kell érteni,…..
Legutóbb megint sikerült megfejteni a Játékvadászat rovat feladványát, de nincs megállás, máris itt a következő olvasó, aki régi kedvencét keresi. Ferencnek hívják, át is adom neki a szót: A játék egy platformer, melyben hóemberek voltak a főhősök. Talán négyen voltak…..