Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovácsné Nikolett

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Rengetegen jelentkeztetek a téli Openbag játékomra, ezért a nagy sikerre való tekintettel még egyszer elérkezett a nagy lehetőség! A téli változat után, megérkeztek a nyári, töltet nélküli hálózsákok! A nyári Openbag-et 22-24 fokig ajánlják, 1.0 tog vastagságnak…..
Nemsokára elindulhatunk megkeresni gyermekünkkel, hogy mit hozott a Húsvéti nyuszi, ám előtte érdemes egy picit szemezgetni a Játéksziget legújabb kínálatából, melyből biztosan megtatálod a tökéletes ajándékot a kislányodnak vagy a kisfiadnak egyaránt. A Sylvanian…..
Kovácsné Nikolett 2014.04.10 19:54:02
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..