Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matetoth

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felül magyarul / Scroll down for EnglishA saját álláspontomat közlöm. Nagyrészt egyezik Trumpéval.Bidenék csaltak. Többféleképpen is.Államonként külön választást tartanak.Minden államban a végeredmény akkor megbízható, ha az összes körzetben megbízható. Ugyanis az egy államban levő körzeteket…..
matetoth 2020.12.15 18:42:54
@jani129: Jól értem, hogy te a bíróságok előtt ítélsz?
Csak gondold el, van mondjuk 60 eset. ahol jeleztek valami rendellenességet (ha van ennyi), akkor is egy 300 milliós országban, még a választási rendszer jellegzetességét is figyelembe véve, semmi. Ráadásul könnyen kiszűrhető, ha valahol 100% feletti részvétel van, vagy sokkal nagyobb, mint bárhol máshol és 4 évvel ezelőtt. Ha valahol csalás történik, az a média, de ezt is magának köszönheti a rep. párt. Nincs mese, ha van 5 nagy médium, és csak egy rep, akkor nehéz választást nyerni.
Van ilyen, a városokban meg valami olyat kell ajánlani, ami tetszik is a népnek. Úgy tűnik a lockdown tetszik. :s
A formátumot átviszem az instagramra, kövess ott!..
Szükséged van vésztartalékra! Ez nem is kérdés! Vagy nálad nincs lerobbant autó, kitört ablak, tönkrement mosógép? Sajnos általában történik valami. Elvesztheted a munkád, vagy nem tud kifizetni a munkáltatód.  Vésztartalékra szükséged van! Tedd el szem elől, ha neked úgy jobb, csak legyen.…..
A reklámok, a tévé, a médiumok mind-mind azt sugározzák, hogy vegyél minél több mindent, neked jár, csak a mával törődj. Ha a pénzügyi tudatosság felé mész, akkor nem valószínű, hogy ez a legmegfelelőbb út. De ha jobban belegondolsz, akkor rájöhetsz, hogy ha sokat szeretnél költeni, akkor sem a…..
Költöttél már el úgy pénzt, hogy azt másra szeretted volna? Én is. Ezért fontos, hogy a megtakarított pénzedet ne a szemed előtt tartsd! Amit nem akarsz elkölteni abban a hónapban, tedd át egy megtakarítási számlára vagy egy alszámlára. Minél bonyolultabb hozzáférni, annál jobb! Aztán persze…..
Sziasztok! Régen írtam, mert nem teljesen tudtam, hogy hogyan használhatnám jól ezt a blogot. De innentől heti kétszer posztolok majd izgalmas témákról! Ma arról szeretnék írni, hogy mennyire fontos, hogy legyenek pénzügyi céljaid.  Azt szokták mondani, hogy annak, aki nem tudja, hogy hova megy,…..
A költségtervezés és -követés nem könnyű téma, de tanulható. Éppen ezért hamarosan több bejegyzés fog erről a témáról szólni. Ez az anyaoldalon található bejegyzés a blog.hu olvasói számára rövidített verziója. Az alábbi vízesés diagram egy általános költséglépcsőt ábrázol. Én személy szerint nem…..
Sziasztok! A konyhakontrolling.hu szerzője vagyok, abban a reményben regisztráltam, hogy szélesebb közönséggel tudom megosztani az általam írt tartalmakat. Írok személyes pénzügyekről, megnézem, hogy egyes vásárlások megérik-e, vagy igyekszem a mindennapi életet közgazdasági szempontól érthetően…..
Valljuk be, nem könnyű egy igényes fiatal lány élete: kell egy szép és ha lehet jó környéken lévő lakás, rengeteg ruha, hogy ha azt akarja, hogy valaha valaki elvegye és nem beszéltünk a szépítő szerekről. Ehhez elvárják, hogy tanuljunk és persze mindig legyen jó a kedvünk.…..
..
matetoth 2014.01.29 16:03:40
@cochabamba83: mert rossz a magyar szinkron. Igazából az angol verzióért siránkozik, aki azt nem érti, annak kell a felirat