Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaffanculo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Vaffanculo 2014.04.08 17:03:00
@caliyoung:
Kedves Caliyoung, nem kell mindjárt mindent a politikára fogni!
Sajnos idáig jutott a társadalom, hogy minden szabályt politikai támadásnak vizionálunk.
Ausztriai kint létem alatt sokszor jártam biciklivel-persze itthon is-és hasonló módon közlekedtem ott, mint itthon, aztán amikor a rendőr megállított a járdán, mindjárt írta a 70 Eurós csekket. Nyilván tiltakoztam, hogy nincs kiírva sehova, hogy járdán tolni kell a biciklit mielőtt ráhajtasz a bicikli útra, ő erre a következőt mondta: aki biciklire ül, az előtte győződjön meg a szabályokról!
Szerintem ennyi sz egész és nem kell mindjárt mindenkit elszidni az "anyukájába".
Vaffanculo 2014.04.08 17:50:50
@Lady Ann:
Kedves Lady Ann!
Pontosan ezért, amit írtál!
Mindenki egyénileg-felhasználói szinten-akarja orvosolni a szituációt.
Fentebb már írtam az ausztriai tapasztalatomról, ott is büntet a hatóság, de meglátásom szerint abban az országban az intelligencia előbbre való, tehát, ha le kell szállni a bicikliről, akkor 95%-a le is száll és nem hisztizik...
Mo-on sajnos a nagy átlag az egyéni gondolkodás alapján cselekszik, és ez talán a törvénybe ütközik, azonnal valami kifogást keres.
Vaffanculo 2014.04.08 17:53:33
@Lady Ann:
"Ráadásul tele van hülye biciklissel, akik beláthatatlan kanyarban előznek, nem néznek előre, többen mennek egymás mellett, hogy kikerülni se lehet őket.
Vagy olyan van, hogy megelőzöm, a piros lámpánál utolér és persze elindul még a pirosban, utána megint utolérem mert lassabb, de megelőzni nem tudom a szembejövők miatt, aztán amikor sikerül, utána megint pirosat kapok és az egész kezdődik előről. Innen üzenem, hogy szokjatok le erről, hülye faszok, mert letépem a fejeteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Erről beszéltem!
NHL Crosbyt kiütötte a bíró 2014.04.02 10:30:00
Szegény Pittsburgh hokis csak éppen védekezni igyekezett hátra, amikor lendült a vonalbíró keze, és a kiváló kanadai hokis egy balhorog után került a jégre. A folytatás sem volt túl boldogító Sidney Crosby számára, a továbbjutásra még halvány eséllyel bíró Carolina…..
Vaffanculo 2014.04.02 11:31:30
Kamu kötelezővel, regadómentesen juthat kocsihoz, nem kerül be semmilyen nyilvántartásba és a rendőrtől se tartson. Azonos című írásunk kommentposztja...
Vaffanculo 2014.03.04 22:47:31
@papptibi:
A sok falusinak nem kéne a városba menni dolgozni, ha a városi ember nem a tecsóba és társaihoz járna vásárolni.
Ez természetesen nagyon leegyszerűsített, de a lényeg nagyjából érthető.
Egyébként ezért a politika 90%-ban tehető felelőssé!
Szép Estét