Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margit Törőcsik

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Margit Törőcsik 2015.06.30 19:23:13
www.grillplaza.hu/grill_eszkozok_81/grill_pizzasuto_szett

Hegedűs Béláné-
Törőcsik Margit
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Margit Törőcsik 2014.10.22 23:25:25
Egy egész napos szuper programra, a PagonyFESZT-re szeretném felhívni a figyelmetek, ahol izgalmas, színes, változatos és kihagyhatatlan programokkal várják a családokat! Találkozhattok Bartos Erikával, aki bemutatja legújabb könyvét a Bogyó és Babóca sportol-t, melyhez…..
Rengetegen jelentkeztetek a téli Openbag játékomra, ezért a nagy sikerre való tekintettel még egyszer elérkezett a nagy lehetőség! A téli változat után, megérkeztek a nyári, töltet nélküli hálózsákok! A nyári Openbag-et 22-24 fokig ajánlják, 1.0 tog vastagságnak…..
Egy újabb  fantasztikus céget szeretnék Nektek bemutatni, a Monkie-t, akik kizárólagos forgalmazói a Skip Hop, Franck&Fischer , Store !T valamint a Yeominis termékeknek. Ha még nem hallottál Róluk, akkor most bemutatom Őket Nektek, az első kiemelt választásom a Skip Hop…..
Margit Törőcsik 2014.04.17 10:35:50
Nemsokára elindulhatunk megkeresni gyermekünkkel, hogy mit hozott a Húsvéti nyuszi, ám előtte érdemes egy picit szemezgetni a Játéksziget legújabb kínálatából, melyből biztosan megtatálod a tökéletes ajándékot a kislányodnak vagy a kisfiadnak egyaránt. A Sylvanian…..
Margit Törőcsik 2014.04.17 10:27:13
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Margit Törőcsik 2014.01.29 13:56:07