Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezeslábasbárány

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véletlenül beleakadtam egy nagyon érdekes foglalkozású hölgybe. Ő azzal foglalkozik, hogy próbavásárlásokat végez egyes üzletekben vagy szolgáltatóknál vagy akár vendéglátóipari egységekben. Mivel a munkáját inkognitóban végzi, nem nevezhetem meg. Lássuk, mit tudhatunk meg…..
Hírnegyed Botoxolt sztárok 2014.09.04 23:23:54
Vajon szebb leszel, ha nincsenek ráncaid? Kellemes az érzés, ha egy jóízűt nem tudsz nevetni? Én a ráncos mamákra szavazok. Barbara Hershey Kim Basinger 60 éves Raquel Welch 73 éves Pamela Anderson 45 éves Vanessa Williams  Demi Moore 50 éves Renée Zellweger átszabatta…..
                                         VIETNAM - 2006      Mielőtt elérnénk a tengert, futó látogatást teszünk Po Klong Garai templománál, mely a később még említendő cham kultúra maradványa. Egy legendás király emlékére emelték a 13. század…..
Movie Tank Pokoli lecke (1996) 2014.08.23 16:00:00
Nehéz tudatában lenni a felelősségnek. A másodperc törtrésze alatt végiggondolni, hogy a következő pillanatokban kimondott szavaink, vagy megcselekedett tetteink milyen következményeket vonnak maguk után. Baromi nehéz. Felmérni a helyzetet, elvonatkoztatni az érzelmektől, és a…..
Jobbegyenes Hazatért egy katona 2014.06.27 15:17:08
Még májusban jelent meg a hír, hogy a budapesti Várkert Bazárnál tizenkét katona földi maradványai kerültek elő a felújítási munkálatok során. A megtalált személyes felszerelési és egyéb tárgyakból hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a második világháborúban elesett német…..