Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karsai Ádám

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Február vége, akkor Yours Truly! És jé, épp Február végét írjuk :) Hát akkor vágjunk is bele. Futónagykövetünk, Tóth Szabolcs meghirdette az eseményt délutánra, mert ő akkor ért rá. De egy pár embernek jobb lett volna a délelőtti futás, így Kocsis Ibolyával összefogva…..
Kicsivel több, mint 2 hét eltelt már a II. Bajai 6 órás futóparty óta, és most sikerült időt szakítanom a beszámolóm megírására.             Hol is kezdjem. Október 25-e nagyon közeledett, egyre izgatottabb voltam. Túl voltam egy sikeres Coca-Cola Testébresztő 30…..
Kedves Futótársak! Lassan 2 hét már eltelt a Spar Futónap óta, de csak most tudtam papírra vetni a gondolataimat.                 Már régen eldöntöttem, ha eljutok egy Spar Maratonra, ott nekem elég lesz a 30 km-es Testébresztő futás is. De így, hogy még esküvőre…..
Elnézést, korábbra ígértem, hogy fent lesz a blogon, de mostanában a munka miatt összefolytak a napok, és csak most jutottam el idáig, hogy fel tudjam rakni Edit beszámolóját. Tessék elolvasni! :)Sziasztok!Kicsit késve ugyan, de íme az ígért élménybeszámolóm...Mint tudjátok…..
           Már rég óta tervezem (na, jó, tavaly óta), hogy egyszer be kellene vállalni egy hosszabb futást, mint a maraton. Kb. 2 hónappal ezelőtt, amikor meghirdetésre került a Kilométergyűjtők Facebook oldalán, gondoltam belevágok. Egyszer élünk, ne szalasszunk el semmit.…..
Karsai Ádám 2014.07.24 13:46:14
@bencsikp: Köszönöm szépen Péter :)
jó hosszú beszámoló lett a tizennyolc és félről. de rövidebben nem ment:)az a tizennyolc és fél...mindenkit más inspirál a futásra. mérföldkövek vannak - szinte szó szerint is -, és a saját ritmusunkban érjük el és hagyjuk ezeket magunk mögött. a futáshoz sok más mellett…..
Először is szeretném megköszönni mindenkinek, minden egyes futótársnak, hogy segített elérni eme remek eredményt. Ha ti nem lettetek volna, ez az időeredmény is álom maradt volna.                 Hol is kezdjem az egészet? Á, meg is van. Szeretném megköszönni Boros…..
Szegedi futók Mecsek terepfutás 2014.06.09 14:05:17
A betondzsungel harcosok között egyelőre nem túl népszerű a terepfutás, de azért nem adjuk fel. :)Szombaton Sija Évivel nekivágtunk a Mecseknek. A Szeged - Óbánya közötti útvonalat kényelmesen kb. 2.5 óra alatt lehet letudni. Tizenegy óra előtt nem sokkal már szívtuk Óbánya…..
Kedves Futótársak, barátaim!                 Tavaly amikor meginvitáltak eme remek kis eseményre, már akkor tudtam, hogy vissza kell térnem. Már akkor eldöntött tény volt, ha más eseményen nem is, de ezen, kötelező, hogy részt vegyek, a remek hangulat, a gyönyörű…..
                 Eljött a március vége, eljött a Debreceni IV. Rotary Félmaraton verseny ideje. De előtte Szombat éjjel előre kellett állítanunk az órákat a nyári időszámítás végett. Nem is esett jól vasárnap hajnalban felkelni azzal a tudattal, hogy még csak fél 4 van…..
Karsai Ádám 2014.04.02 14:13:23
@bencsikp: Köszönöm szépen Péter! :)
A mai hétvégi hosszú futáson 20 vettünk részt! Ekkora létszámmal hétvégi futásnál még nem találkoztam  Öröm volt látni ennyi embert együtt  És még az időjárás is a kezünkre játszott. Februárban 15 fok?!A résztvevők: hölgyek: Ibolya Szűcs, Sija Éva, Király…..
Kedves Futótársak! Szeretnék Bocsánatot kérni! Tudom, Közgyűlésen kellett volna megjelennem, mint alapító tag, de kaptam egy remek lehetőséget, és nem hagyhattam ki. Egy olyan túrára invitáltak meg, amire nem mondhattam nemet.  A Téli Mátra Teljesítménytúra 25,2 km-es…..