Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gericarpenter

73 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geri Kalandjai Bali első rész 2018.03.18 12:32:44
  Ausztrália és Délkelet-Ázsia között található meg a több mint 18000 szigetből álló Indonézia. Indonéziában erős a vallástudat, javarészt muszlimok. A 6600 km-re fekvő Bali szigetére látogattunk el 2 hétre...
Geri Kalandjai A WC papír akta 2018.02.21 19:52:32
A férfi, ha háborúzik, akkor nagyon koncentrál. Bajtársai élete vagy testi épsége múlik azon, hogy a férfi támogatja őket és teljes idegszálával figyel minden rezdülésre. És ha ellenséget talál, akkor minimum, hogy figyelmeztet, még jobb, ha cselekszik. A férfi összeszorított foggal ürití ki puskája…..
Vajon Boginak berakom-e a Lemon tree című számot a bulin? Vajon Molnár Tomi magára haragította-e a világ uralkodóit? Vajon Norbi kiérdemli-e az ereklyét? Vajon Lackó büdöset fingik? Vajon írok valami normálisat is vagy csak a hülyeséget?   Izgatottan vártuk már, hogy Lackó és Norbi tábora…..
A hétvégén végre a feleségemmel tölthettem el egy kis időt. Csak ketten és senki más. Mostanában ritkán fordul ez elő. Ildikó kedvenc hamburgerezőjében kötöttünk ki a Lurdy házban. A feleségem boldogan majszolta az áfonya burgerét. Kissé elmélázva bámultam a bolyongó emberekre, amikor is a feleségem…..
Energiával telve pattantam ki kora reggel az ágyamból. Még a madarak is aludtak. A sarokban szundikáló pók panaszosan felnyögött és azt gondolta –Ki az a marha, aki 4:20-kor dorbézol a lakásban? Vizet engedtem a kádba és rohantam valami kajáért. 2 Banán, nápolyi, gyümölcslé jó lesz! A kádban…..
Éljen az év eleje! A fogadalmak napjai aztán kis idő múlva a fogadalmak elengedése! A sportban ilyenkor érdemes kivenni a pihenőt, mert nagyon sokan elkezdik az életmódváltást és tele vannak a termek. Ez általában 0.25-45 napig tart aztán elvész a lelkesedés. Talán azért mert monoton, időigényes és…..
Geri Kalandjai Geri receptkönyve 2017.01.14 13:04:00
Sokan kérdeztétek tőlem a helyes táplálkozás titkát ami nagyon nagy tudást igénylő dolog. A titkot én sem tudom és nem is vállalok felelősséget a leírtakért. Csak leírok néhány trükköt. 3 hét alatt -4 kg-nál tartok, mondjuk van is miből ledobni. Bár nem nagyon látszik, törekszem az egészséges…..
Arra az eshetőségre, ha valaki Katmanduba utazna, szeretnék ajánlani szállást és önkéntes munkát - ha épp ilyennel is töltenétek időtöket...
Sörkör: Túrázol és iszol sört ellenőrző pontokon. A megtett km-ek száma és a megivott sörök összege alapján megy a rangsor. Összefoglalva: túrázol, iszol, barátokkal vagy és trollkodhatsz kedvedre. Főleg úgy, ha vannak hozzá partnereid...
Geri Kalandjai Jót tenni jó 2016.12.21 12:22:00
Az idei évben több jótékonysági felhívást kaptam, amit legtöbbünk csak elolvassa, megfigyeli, vág egy szomorú esetleg együtt érző fejet és megy tovább. Én most nem így tettem. Az egész világon hatalmas méreteket ölt a mélyszegénység és a betegség. Ez borzasztó dolog és még borzasztóbb, hogy ezt…..
"Egy damaszkolt edzett acél penge vagy aki karfiolt eszik!" 15 napja élek vegetáriánus életmódot. Ez azt jelenti, hogy csak húst/halat/rovarokat/bálnát/unikornist nem eszem. Tojás, tejtermékek tehát az olyan állatokból kinyert cuccok amikbe nem döglik/sérül bele, azok mennek. És hogy miért?…..
Előzmény: http://gerikalandjai.blog.hu/2016/09/22/dozsa_challenge_hulyeseg_alert   Október Dózsa Challengek:..
Csodás híreket kaptam, amit szeretnék megosztani veletek. Mint tudjátok, sérüléssel küzdök és igen így jár az, aki egészségesen próbál élni és túltolja az edzést! Állítólag nem tudok rendesen mozogni, egész nap az ágyban fekszem és képtelen vagyok a legalapvetőbb mozgásra is. Gratulálok! Lesérülök,…..
Tikkadt Szöcske, azaz a KÓLA magyarul...
Geri Kalandjai Facebook oldaldoboz 2016.10.11 19:31:14
Mivel a magánszférám és a blogom már nem annyira összeegyeztethető és már 2001 van ezért haladni kell a korral ezért indítottam egy Facebook oldalt...
Sokan mondják, hogy Berlin egy unalmas és sótlan város. Ákos február óta él ott és szereti. Vajon miért? Íme, a válasz. Berlint egész idő alatt óhatatlanul Párizshoz a sorban állások városához hasonlítottam és mérföldkő van kettő között. Bár Párizsban ott van a lélek mindenben más rosszabb…..
Geri Kalandjai Felemelkedés 2016.09.30 18:31:49
2 hónapja vagyok sport nélkül. 2 hónapja sérült vagyok. Amióta elkezdtem sportolni még nem hagytam ki ennyit és érezhetőek a mellékhatások. Türelmetlenség, hozzám képest szokatlan hisztik, jelentősen megnövekedett étvágy, fáradékonyság, cigizgetés, piálgatás és a lelkem sem volt toppon egy tragikus…..
Egy kedves kihívásokkal teli hónapot találtunk ki a barátaimnak, hogy élvezzék az élet olyan utcáit ahová még nem nagyon tették be a lábukat. Igyekeztem ártalmatlan kihívásokkal kedveskedni nekik.  Szerencsére barátaim nagyon nyitottak a hülyeségekre és velük meg is lehet tenni ezt...
Geri Kalandjai 2016 nyara 2016.09.02 19:45:14
Kevés pofázás sok kép. Ezt szeressük! Hallgassátok! A marhaságok most inkább képben fognak megvalósulni. Sajnos sérült vagyok ezért hanyagolnom kell egy ideig a sportot. Emiatt is több időm és módom volt a tartalmas élményekre...
"Jaj hat ez kurvajó :D" Lugosi Sándor Independent Day New York "I want to know more!!" Akos Toth Berlin Outpost "Nekem ez tetszik. Korrekt. Ha gyermeket nemeznék valaha egy szegény fehérnépnek akkor hasznát vennèm eme tudásnak." Dr. Balogh Márton Endosckope Sepcialist "Csak a szokásos marhaságod"…..
 Szabó Pistinek Víziváros Másnap Sai már várt minket és láttam az arcán, hogy örül a viszontlátásnak. Ismét feltöltötte hűtőládáját ami szerintem a tuk tukon kívül a másik nagy értéke volt és elindultunk ki a városból. Hosszú és zötyögős út után Sai elvitt minket egy kikötőbe. Ezt nem úgy kell…..
Szegénynegyed Egyszer elutaztunk a szegénynegyedbe. A földúton menve a szokásos cölöpházak sokasága húzódott. Piszkos gyerekek rohangásztak mindenfelé. Az emberek itt is mosolyogtak és vidámak voltak. Az útszélén egy téglagyár volt. Egy apa a gyermekével gumit vulkanizált...
Azt hiszem megérett a dolog arra, hogy leírjam 2009 kalandos utazásomat. Sokan irigyelni fognak emiatt a történet miatt de akiben nincs irigység azoknak remélem tetszeni fog és ezt nekik írom. Aki meg irigy az legyen. Mivel a cikk eléggé hosszúra sikerült ezért szétbontottam 3 részre. Íme az első…..
Geri Kalandjai Műhely tábor 2016.05.15 14:46:01
Szótár: Burpee: négyütemű fekvőtámasz ami a keringési rendszer összeomlásához, a gyomor és béltartalomnak mielőbbi szabadba jutásához és az agyi működés leállásához szolgál. Creatinföld / creatin termés: Atlantiszi mezőgazdasági növény. A creatin speciális gondozást igényel. A nap 18 órájában…..
Geri Kalandjai Új utakon 2016.04.21 21:15:04
Bár 3 éve űzöm a sportot a mai napig bizonyítást nyer, hogy nem vagyok benne valami tehetséges. Térdfájdalom esetenként tenisz könyök blablabla van minden. Megtanultam ezekkel együtt élni és okosabban kezelni. De rájöttem ha valamiben "sikeres" vagyok akkor egy idő után motivációt veszítek. És ha a…..