Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltan Havasi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japán biciklis e-mailben köszönte meg a Kerékagy blog közreműködését az ellopott bringa ügyében. A kellemetlenségek viszonylag gyorsan és simán megoldódtak, miután civil segítséggel a rendőrség szombaton egy piacon megtalálta a Kertész utcai hostelból elvitt összecsukható…..
Zoltan Havasi 2014.01.27 22:13:28
Zoltan Havasi 2014.01.27 23:23:08
@retrovírus:
Na először is a Bike Maffia kurvára nem politizál semmilyen értelemben. Se balra, se jobbra se középre.
Ezeregyszer kiírtam a facebookra és kommunikátuk mindenhol, hogy sem a vallás, sem a politika, sem az etnikai ( itt gondolom egy két előítéletes balfasz félrenyeli a nyálát ) kérdés nincs a szervezeten belül. Ember van, jó és rossz.
Nem tudom milyen tapasztalataid vannak a témában, kikkel beszélgetsz az utcán, de pro és kontra lehet érvelni amellett, hogy kiket, milyen embereket találsz ott.
Neked, / meg nekem / aki most is a gép előtt meresztjük a seggünket, lehet hogy nehéz elképzelni, hogy milyen az, amikor ez a lehetőség egyszerűen nem létezik.
Könnyű belecsúszni a szarba nem?
Könnyen leszel az elveszettséged okán "kibírhatatlan".
És nem elég, hogy fázol, enned alig van, a jóindulatban bízhatsz, folyamatosan félsz, az utcán leköpnek, kb azért mert nincs hol laknod.
Megváltozol? Más leszel pár hét alatt? Hát barátom garantálom hogy igen, nagyon más leszel.
És mindenért meg és el vagy ítélve.

Nekem az ilyesfajta gőggel a tököm van tele. A másik a radikális vonal, ami minden esetben a butaság melegágya és mintája. Igen, minden oldalról táplálkozó szélsőség.
Ez a legkönnyebb út, a széthülyített emberek tökéletes menedéke.