Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diamond05

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disclaimer: mivel az RTL Most összehúgyozta magát, ezért kénytelen vagyok Lilu felkonfjai nélkül az éterbe hányt szegmensekre hagyatkozni. Patikamérlegen lett kimérve a napi hiszti, bár én úgy érzem, hogy egy kicsit most is túl van tolva a semmi.  Tegnap mindössze 4 dolog…..
Diamond05 2016.05.01 14:38:51
Ez a nap is eljött, holnaptól minden nap lesz poszt a Farmról egészen addig, míg Riska a Holdra nem rúgja a tőgyét bizonytalan mozdulatokkal rángató, botcsinála farmereket, vagy valamelyik meg nem nyeri a húszmillát. Az alapvető dolgokat majd elmondja Zé meg Anikó, de azért mi is elismételjük: 14…..
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
Diamond05 2014.01.31 22:20:29
@Fuck up with Marmalade: Én is pont erre gondoltam
Szegény Lilura párducmintás cicanadrágot adott a sztájliszt, bár még így is jobban jártunk, mint egy Boss-öltönyös Istenessel. A mai adás leginkább két lakóról fog szólni, Izáról és Simlisről, és lesz sok-sok racsítás, sírt is a mikroport a Harcsaszájú picsa nyakában…..
Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan,…..