Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűzszalamandra

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen kicsi gyerekkorom óta nagy fanja vagyok a kártyajátékoknak… mármint az ilyen szerepjátékosabb jellegűeknek. A römi szabályait meg elfelejtem szinte azután, hogy játszottam, azok a fajta játékok valahogy nem maradnak meg. Még mindig emlékszem viszont a jó öreg Master Crok kártyajátékra.…..
Tűzszalamandra 2016.06.16 18:07:54
@Anatole, a porondmester:

Hetfon pontositok, de szerda este 90% os eselyel. Mindenkepp kereslek het elejen.
Tűzszalamandra 2016.06.20 08:01:41
@Anatole, a porondmester:
Udv.
Akkor twitch.tv n dracopocket neven holnap delutan 6 tol(18:00) tol stream,

Udv
Tűzszalamandra 2016.06.15 21:20:38
@Anatole, a porondmester:

Megmondom oszinten HS nekem is unalmas.
Itt viszont Handbol kor elejen valasztott lapok adjak a manat,
A hosok kepessegi is nagy taktika, bar csak negy alapkaszt van, (hunter, warr, priest, es mage) de tobb faj, rengeteg varriacioval, es sok meglepetessel.

Crossplatform szoval elkiser zsebben mindenhova.
Sok otletes dolog van benne.

Egyenlore fejlesztes alatt van, igy kicsit meg lenykozpontu de talalkpztam mar artifect paklival es szetalazott, egy leny nelkul. :o

En sok potencialt latok bennr, sot van asztali verzioja is, es elvileg az offline lapokat online is mwgkapod. ( ezt meg nem teszteltem)
Jovoheten streamelek egy ismertetot rola
Anatole a cirkuszban Rókabőr 2016.05.06 14:24:38
Nemrégiben újra elkezdtem a World of Warcrafttal játszani, és végignéztem az újabb kiegészítőket, hogy mik érkeztek, hol tart a sztori, és sajnos rá kellett jönnöm, hogy kissé zuhanni kezdett az újabb bővítmények színvonala. E kapcsán pedig eljutottam a mostani témámig, ami könyvekben,…..
Ez a vallás bizony sok-sok érdekes dolgot eredményez. Először egy múltheti történetet mesélek el, aztán lesz pár tavalyi csemege is szintén ebben a témában. (Itt még visszafordulhatsz! Mert lehet hogy nem fog tetszeni a párhuzam és a téma!!!!!! ) Természetesen a vallás, az…..