Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karoj

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bagoj blog init 2010.10.22 18:08:00
elkészítém a 0.1-es bagojverziót hatalmas fejlesztések árán ügyesen ki lehet próbálni a http://bagoj.hu oldalon. koncepciót nem kell keresni benne, mert az nincs, viszont be lehet írni amit gondolsz, oszt jóvan..
karoj 2010.10.22 22:11:48
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
Természetesen igyekszem még ma folytatni a Tankcsapda körútról szóló sorozatot a fejlesztésekkel, de addig lazításként jöjjön két ablak a Nagy Lajos király útja Örs felőli végéről. Vajon miért van rács egy tízemeletes panel harmadik szintjén? Nehogy átmásszon a szomszéd?…..
karoj 2009.01.14 12:20:52
Nem találtam szavakat, amikor megláttam ezt a videót Roflnet oldalán. 1, Minden szerzetes egy vadállat. 2, Mit csinálhatnak esténként a kolostorban? 3, Minden szuperpumának és MILF-nek: irány a mesés Kelet! World's strongest penis by innerpendejo  ..
Eric-kel mindketten heves lakáskeresésben vagyunk, és erre a remek ajánlatra bukkantunk az interneten : értékesítés eladó ingatlan típusa lakás ingatlan építése…..
Hallgattam a rádiót és sikerült egy pillanat alatt felidegesíteni magam. „Bevált a zéró tolerancia, mivel az és első négy hónapjában 152-vel kevesebben haltak meg az utakon, mint tavaly ugyanebben az időszakban.” Így szólt a hír. Megpróbáltam visszaemlékezni, milyen…..
Még mindig a heti örökzöld, az állami vezetők javadalmazása .... Tudta Ön, hogy Veres János pénzügyminiszter bankkártyájának éves díját Mi, az adófizetők finanszírozzuk? Természetes a napi betevő elemózsiáján és öltönyein kívül! Vajon nem futja rá a másfél…..
Ha megkérdezzük, hogy mi az elmúlt század legnagyobb találmánya, a tévé távirányító biztosan benne lesz az első tízben. Ma már annyira hozzászoktunk, hogy ha tönkremegy és fel kell állni ahhoz, hogy átkapcsoljunk egy másik csatornára vagy csak növeljük/csökkentsük a…..
Az Istencsászáron találtuk a fotót arról, hogy talán már az üzemeltető sem bízik abban, hogy Sir Alex Fergusonék plázája jó lehet bármire denevértanyán kívül. Mi azért nem lennénk ennyire pesszimisták...
karoj 2008.01.23 02:44:47
Subba Rosszul sült el 2008.01.22 11:42:00
karoj 2008.01.22 15:12:10
Már nagyon régen túl vagyunk azon, hogy a baglyok nem azok, aminek látszanak. Már a bukszák sem azok, de nem a szó 'luvnya', esetleg 'bőr' értelmében. Most éppen egy vadonat friss gerillakampányról kaptunk fényképes hírt, aminek az a poénja, hogy pénztárcákat hagynak szerteszét,…..
Mókás bizonyítékot találtunk arra, hogy Magyarország alapvetően még a XXI. században is agrárország maradt, amennyiben a parasztságnak kitüntetett szerepe van a felsőoktatásban. Nem beszélve a nosztalgikus pánkommunizmusról. Az Országos Felsoktatási Információs Központ…..
karoj 2008.01.16 11:32:03
karoj 2008.01.16 11:15:00
karoj 2008.01.16 11:21:11
Egyszerű, mint a faék, mégis mindig boldogságot okoz egy újabb fordítógépes oldal. Nem is magyarázzuk túl, aki kókadt, nézegesse kicsit Mat új kedvencét, és ne feledje: "Peteérés Számológép van egy megbízható szerszám amit meghatároz a dátumok mikor asszonyok van a…..
Kontár Komlókutató Radler Lemon 2007.10.17 21:46:00
magyar ízesített világos sör Így van, nagy nap ez a mai, eljött végre a Radler ideje, az italé, amit mindenki a hátborzongásig jól ismer, ha csak egyszer is találkozott hazánk egy népszerűbb üdülőövezetében rekreálódó, vidám, pirospozsgás bajor barátainkkal, amint a…..
A 98-as számú vasútvonal a mellékvonalak azon csoportjába tartozik, amelynek egyik szakaszán sok, máshol viszonylag kevés utas van. Ezért Szerencstől Abaújszántóig többkocsis Bz-motorvonat-szerelvény jár, onnan viszont szóló Bz megy Hidasnémetibe. A továbbutazók tehát…..
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..
karoj 2008.01.02 13:37:37
karoj 2008.01.03 03:07:51
www.mav-start.hu/mavstart/kuldetes.php

Ügyfeleinkhez fűződő kapcsolatainkról

* Értékrendünk fókuszában ügyfeleink állnak
* Komplex szolgáltatásaink megbízhatóságával biztosítjuk elégedettségüket

ez annyira megható, alig bírom visszatartani a könnyeimet