Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dikkmá faszom

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Címek a lapokból: - Nekiment az Index újságírójának a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kikelt magából a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Továbbra is tagad Balogh István - Magyarázkodik a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kiborult a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Már a…..
Dikkmá faszom 2014.01.29 23:30:55
@tapangász:

Mindenki tudja, hogy az 1%-ot a Szadesz kezdeményezte, az ő ötletük volt, és a fajtársaik profitálnak belőle elsősorban: mindenféle médiacégek, Róbert bácsik, egyéb zsidóbűnözők.

Hogy pontosan melyik kormány vezette be, az mindegy (pláne, hogy a többi sem szüntette be). Egyik sem volt olyan bátor sajnos - már amelyik nem maga is zsidó kormány volt -, hogy beintsen a zsidó söpredéknek.

De ettől a tény még tény, az 1% remek módja (egy a sok közül) a költségvetés zsidó kiszipolyozásának, a Róbert bácsik meggazdagításának.

A Fidesz szokás szerint annyit tett, hogy ha már a zsidók kapnak 1%-ot, akkor a keresztényeknek is adott még ugyanannyit. Mint amikor a hollótagadásos törvényt nem eltörölte, hanem betiltotta a kommancsbűnök tagadását is.
Dikkmá faszom 2014.01.29 23:54:13
Sok embernek egyébként tévképzetei vannak a zsidókról.

Az egyik abból indul ki, hogy a zsidó az egy vallás követője. Ez nem teljes hülyeség, de ott visz félre, hogy a vallást mi, normális emberek valami tiszteletreméltó, nemes, és jámbor dolognak tartjuk. A zsidó "vallás" közben annyira tiszteletreméltó, mint a kannibalizmus.

A származási alap már jobb megközelítés, hiszen a zsidók is így számolnak. És ugye akit a zsidók zsidónak tartanak, annak a nemi szervét azonnal meg is csonkítják, hogy sose felejtse el, hogy zsidónak született. De a származását nem maga választja meg az ember, és azért van rá példa, hogy valaki kilép belőle, bármilyen ragadós is.

A jó megközelítés az, hogy a zsidó az egy örökletes, generációk hosszú láncolata által fejlesztett világnézet követője. Lop, csal, hazudik, átver, méghozzá pofátlan cinizmussal, és világméretű bűnszervezetben. A zsidó sosem határolódik el a másik zsidótól, amíg az megtartja a világnézet előírásait. Rákosi is jó zsidó a zsidóknak, magukfajta. Hiszen nem üldözte őket, sőt felszabadította a szovjet tesókkal.

Balogh is magukfajta. Úgy gondolják, ügyesen lehúzta a gójokat, megérdemli a jólétet. Ezért, és nem másért tudott működni Balogh eddig is, háborítatlanul.

Semmi értelme más szempontból vizsgálni Baloghot. Az olyan, mintha a kannibál megenne egy embert, és elkezdenék a mesterszakácsok elemezni, hogy nem passzolt volna-e jobban a szarvashús a vörösborhoz.
A japán biciklis e-mailben köszönte meg a Kerékagy blog közreműködését az ellopott bringa ügyében. A kellemetlenségek viszonylag gyorsan és simán megoldódtak, miután civil segítséggel a rendőrség szombaton egy piacon megtalálta a Kertész utcai hostelból elvitt összecsukható…..
Dikkmá faszom 2014.01.27 19:14:10
@ekat:

Ez miféle logika, hogy apróbetűsben odaírják, hogy ha meglesz a bicikli, akkor elköltik a csövikre, buzikra, zsidókra, cigókra, bármire?

Tipikus zsidók, nézd meg a két szélső orrát, alig látszik tőle a szájuk!

Tisztességes ember nem csinál ilyen árukapcsolást!

Meg sem próbálja, magától is van ennyi becsülete!