Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyuska

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha majdnem ugyanolyan ultrafapados mindkettő, az utaskiszolgálást illetően igencsak eltérő irányba mozdult el a Wizz Air és a Ryanair. Az egyik külön fizettet a nagyobbfajta kézipoggyászért is, a másik meg simán elveszi az utastól a cumóját és átminősíti feladott csomaggá.…..
Ironikus fordulat lehet, hogy éppen a mostanában dúló amerikai megfigyelési botrány adhat lökést a felhő alapú adattárolás terjedésének, miközben korábban éppen miatta nőtt a bizalmatlanság a külső adatbázisokkal szemben a cégek részéről. Most viszont több szakember…..
kutyuska 2013.11.11 15:53:30
Iparági forrásból úgy tudjuk, hogy a Pioneer Pictures nevű magyar koprodukciós cég és az angol Sky1 csatorna egy hete forgatja budapesti helyszíneken a Strike Back (itthon: Válaszcsapás) című tévésorozat negyedik évadát, ami szeptemberben kerülhet adásba. A stáb kedd…..
Olcsóbb nyaralás Bernadett: parkoláskor a 2 kunást kiváltja a 10 forintos (Fotó: Bors) Felvette a harcot a zadari (Zára) parkolótársaság a magyar forinttal és vélhetően a magyar turistákkal szemben. A város a nyári szezonra mindig drasztikusan megemeli a kiemelt zónáiban a…..
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
És tényleg olyan, mintha C. Ronaldo zseléje belecsapódna az arcodba? - próbálta megtudni Sixx, hogy milyen moziban 3D közvetítést nézni. Illetve, a portugált talán másként nevezte. Moziban nem láttam még meccset, így már eleve az is nagy élmény, hogy tűzfalnagyságban látom…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
Nem-nem, kedves barátaim, nem egy mostanában divatos, homoszexuális-ellenes poszt következik, hanem bármilyen furcsa is, közlekedésokossági tanfolyamuk következő darabját olvashatják!A hétvégén vidéki turnén voltam, több tanulsága is volt az utazásnak, pedig épp az idén…..
kutyuska 2009.11.24 14:59:37
@portis: Amerre én járok, ott a külsőben max. 90-100-zal száguldoznak, és innen ugrik be a belsőbe furgon, busz, kisteher :)
Grafter Ki jött, ki maradt? 2009.11.23 12:53:00
A Class FM kampányának második szakaszában fény derült a „ki jön?”, „ki marad?” kérdésekre.Nagy volt a felháborodás, hogy megszűnik a Danubius Rádió. De az igazán érdekes az, hogy tulajdonképpen mi volt a nagy veszteség az emberek számára? Azt a zenei…..
Panka belefutott egy felsővezeték szakadásba a Nyugatiban. Az utasokat nem tájékoztatták, a MÁV-Direkt is csak a bizonytalan ideig szünetel dumát mondta, ahogyan később a Nyugati hangosa is. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi a büdös sünseggéért nem lehet időben…..
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..
kutyuska 2008.01.02 12:28:20
Jelenleg ez található a MÁV honlapján "..... a Budapest-Vácrátót-Vác,....... vonalakon a rövidtávú úgynevezett elővárosi vonatok ma nem indulnak el. Helyettük a távolsági zónázó vonatok megállításával szállítjuk el az."

Ezen a vonalon nincsenek zónázó vonatok!
Vajon milyen vonatok járnak?

A dec 9.-i menetrendváltozás utáni 2 hét ( és az elmúlt 5 év ) tapasztalatai alapján döntöttem úgy, hogy az idén bizony szennyezem a főváros levegőjét ÉK-DNy-i irányban.
Okok:
1. Menetrendváltozás. A vonatok indulását eltolták 9-10 perccel későbbre, a menetidő 3-4 perccel hosszabodott. ( a pálya egyre rosszabb állapota miatt )
Az eddig 7:14-kor érkező vonat most 7:27-re érne be, ha nem késne állandóan.
Így a lányom már elkésik a suliból.

2. A menetrendváltozást követő 2 hétben ( 10 munkanap )több késés volt reggel 10-35 perc között, a hazafelé már nem is számoltam.
Volt olyan nap amikor két megálló után műszaki okok miatt leszállították az utasoka és a 25 perccel későbbi vonattal kellett utaznunk. Igaz ez csak 10 percet késett. De két vonatnyi utas nemigen fér el egy szerelvényen. E napon este hazafelé Rp.-Újpesten 20 perc várakozás után közölték, hogy felsővezeték szakadás miatt nem megy tovább a vonat. Újabb 15 perc után pedig azt, hogy lesz vonatpótló busz, csak addigra már a következő voant utasai is megérkeztek. Így önszántukból a Volánbuszt választottuk ( Városkaputól) és fizettük a buszjegyet.