Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperTölgy

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy hazudik, de ezt náci ideológiával igyekszik alátámasztani a miniszterelnök. Nem, nem tévedés és nem is túlzás: a nemzetiszocialista fajelmélettel igyekszik magyarázni a menekültekkel szembeni gyűlöletkeltést...
SuperTölgy 2017.11.11 01:13:09
@morpho: bajba lennél te, ha én náci lennék.
SuperTölgy 2017.11.11 01:25:17
@morpho: "Esetleg az a baj, hogy nácinak neveztelek? De hát ezt te magad vállalod büszkén." nem tudom hol válaltam büszkén a náciságot? És azt sem tudom, hogy te mért gondolod, hogy "felsőbrendűként" minősitgethet bárkit, mert te liberális vagy, vagy mi.
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
A DK ezzel a húzással sok szavazót állíthat maga mellé, beleszáll a Fideszbe és egyértelműen kitűnhet a többi ellenzéki párt közül. Nem csoda, hogy mindenki nekitámadt Gyurcsányéknak. Viszont a javaslatnak vannak hátulütői is. ..
A  keresztényüldözési konferencia programjában a miniszterelnök-helyettes mellett országunk képviseletében szólalhatott meg Balog Zoltán, Rétvári Bence és Veres András is. Sokan pedig nem, talán, mert nem elég keresztények. Vagy éppen túlságosan is azok. Kerényi Kata írása. A  vadonatúj…..
A bíróság is kimondta: nincs nokiás doboz. Az elsőfokú döntést megváltoztatva jogerősen másfél év, három évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta Hagyó Miklóst, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettesét a Szegedi Ítélőtábla pénteken...
SuperTölgy 2017.10.01 14:38:42
@morpho: Elnézést uram, de a bíróság szerint nem volt nokiás doboz, nem nem volt.
Botka László, Szeged polgármestere felkészült arra, hogy Orbán Viktor szokásához híven megnyitó beszédében kissé átírja a történelmet, amikor felavatja a helyi lézerközpont (ELI) épületét. A keddi megnyitó előtt egy nappal ugyanis sajtótájékoztatón elevenítette fel az uniós projekt 10 éves…..
SuperTölgy 2017.05.24 19:30:36
@Online Távmunkás: Ha nem állítja le és szerződéseket köt Bajnai Gordon haverjaival, semmi sem épült volna
A levegőben maradt a kínzó kérdés: Orbán miért nem mentette meg legalább a látszat egy részét, és hozott össze legalább egy semmire se jó alkotmánymódosítást az érvénytelen népszavazás után?..
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
Az első tévedés - legyünk jóindulatúak, és használjuk ezt a szót a rosszhiszeműség helyett - a jobboldalról érkezik: eszerint pusztán gazdasági okai lettek volna a Népszabadság bezárásának...
Tudom, nem kapcsolódik közvetlenül a térhez, ám mivel igen közel történt (alig 250 méternyire), úgy gondolom, hogy a téren lakók és a környékről figyelők számára is érdekes lehet a történet. A sztorit magát egyébként már többen megírták, én magam öt éve a Zuglói Lapokban olvastam először, de az…..
SuperTölgy 2016.10.02 21:02:39
@mariskanéni: A repülőgép műszaki hibálya okozta a tragédiát, csak az akkori vizsgálat kente a pilótára.
SuperTölgy 2016.10.02 21:04:37
@SuperTölgy: A repülőgép műszaki hibája okozta a tragédiát, csak az akkori vizsgálat kente a pilótára.
Hiába a magyar válogatott bravúros szereplése, a magyar labdarúgást továbbra is alig követik figyelemmel, a stadionok konganak az ürességtől. Több milliárd állami pénzt nyomnak a fociba, a csapatok döntő többsége azonban még így is rendkívül veszteségesen működik. Hogy…..
SuperTölgy 2016.01.25 20:53:04
@toportyánzsóti: Elnézést,de a Hagyónál volt nokiás doboz, ha tetszik, ha nem.
Pártunk és kormányunk gondoskodott arról, hogy az év vége felé a lényeges kérdések helyett egy bohózatról beszéljen az ország keményen dolgozó népe. Miközben Ákos kettős mércével méricskéli a férfi és női nemet, fogalmunk sincs arról, kik, milyen pénzekből vesznek…..
SuperTölgy 2015.12.21 15:25:53
@Gino: A férfi-nő, nő-férfi kapcsolat nagyon bonyolult dolog, van véleményem kinek mi a dolga, de ezt most nem tartom lényegesnek és egyszerűnek kifejteni. Tálán annyit kiragadva, hogy az emberiség fönnmaradjon ahhoz gyerekek kellenek, biológiai adottságuknál fogva gyereket a nők tudnak szülni, ezeket a gyerekeket fel kell nevelni, erre van a család, biológiai adottságánál fogva a férfi fizikailag erősebb, ezért az ő feladata a családon belül, hogy védje óvja annak tagjait. A közelmúltban kialakult szokás szerint, a család férfi tagja teremtette meg az élelemre az élet fenntartására szükséges anyagiakat, a nő tagja etette /szoptatta/ nevelte a gyereket. A női egyenjogúsági harc vívmányai beépültek a jelen család életébe. A szerepkörök esetenként felcserélődtek, összemosódtak a két fél elképzelése a közösen meghatározott, kialakított életmodell szerint. Ákos fölvázolt, egy nagyon sok esetben jól működő modellt, amely persze a női egyenjogúság térnyerése következtében sokat változott. Én azért úgy gondolom akik közösen úgy döntenek, hogy ez a modell szerint szeretnének kapcsolatban élni, azokat nem kell megkövezni. A Heti Hetesben is kardoskodtak, e téma kapcsán a női egyenjogúság mellett, mégis azt hiszem négy férfi és csak egy nő szerepelt, nem tudom a fizetésük egyforma-e? Megnézném a Telekomnál hány női és hány férfi felső vezető van, és egyenlő-e a fizetésük.
"Az állampolgárság nem politikai temrék"-mandiner blog. Nágó Zsuzsanna román-magyar kettős állampolgár nem ért egyet a magyar kormány menekültügyi intézkedéseivel, ezért lemond az…..
Nem akarják még egyszer elkövetni a kormánypárti médiatámogatás megszűnéséhez vezető hibákat. Bár az Omega együttesben jelenleg bőven megvan a felcsúti koncert kétharmados támogatottsága, a kormányzati agytröszt azonban - „sose lehet tudni” alapon - preventív lépéseken…..
A mélypontra jutott magyar-amerikai kapcsolat miatt gesztust kell tennünk az oroszoknak.  "Amikor a Moszkva teret visszaneveztük Széll Kálmán térre, még nem tudhattuk, hogy a későbbiekben milyen gyümölcsözőre fordulnak a nagy Oroszországgal ápolt kapcsolataink", hangzott el azon a…..
SuperTölgy 2014.12.31 17:03:56
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
SuperTölgy 2014.11.08 10:25:43
@degerely: Sajnálom, hogy nem tudsz hinni, ha valami jót látsz. Mindenki saját magát ismeri a legjobban. Azért is szokták mondani, mindenki magából indul ki.
Groupama Lajos családja hálás a Fradinak, amiért az egykori méltán ismeretlen focistáról nevezték el az új stadiont. "Köszönöm a Fradinak, Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, Tarlós István főpolgármester úrnak, és az izé úrnak, aki azt a szép beszédet mondta,…..
Megy a "ki kit győz le" (köszönet Lenin et-nak), egyfelől baloldalon védik a majd' hetven éves, pártállamilag megfundált, töredező, de még mindig élő konszenzust modern történelmünk fő értelmezési irányát illetően, hiszen a tét legalább annyira a mai baloldal legerősebb…..
SuperTölgy 2014.07.23 17:28:18
@HaFr: olvasgattam:
"Bús düledékeiden, Husztnak romvára megállék;
Csend vala, felleg alól szállt fel az éjjeli hold.
Szél kele most, mint sír szele kél; s a csarnok elontott
Oszlopi közt lebegő rémalak inte felém.
És mond: Honfi, mit ér epedő kebel e romok ormán?
Régi kor árnya felé visszamerengni mit ér?
Messze jövendővel komolyan vess öszve jelenkort;
Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl!
SuperTölgy 2014.07.23 17:30:27
@HaFr: még ez is eszembe jutott:

"Túladni mindenen.
Ingen, gatyán, hiten.
Alku nélkül válva meg
foszló vágyaimtól.

Boldog földönfutóként
andalogva át e léten.
Magammal nem hívva mást,
és senkit sem követve.

Önön törvényeimet se tartva be,
sőt, még csak meg se szegve,
vakon bízva a látomásban.

S a folyókat, ha utamat szelik,
partot nem keresve,
hosszában úszom át."
Az Összefogás választási gyűlésén Mesterházy beszéde alatt egy bekiabáló kötelet ajánlott Mészáros Lőrincnek. A jobboldali sajtó magánkívül őrjöng. Egyrészt itt van ez a pompás kötelezés, amivel meg lehet tölteni öt napilap címlapját, nyolc csatorna híradóját,…..
SuperTölgy 2014.02.01 13:36:58
@ésmi nem foglalt: nem a helyesírással van a baj
Az elítélt megkérdezi. - Bíró úr, hogy tetszett mondani, öt év? - Nem, nem öt év, hanem kötél! Ez a régi (fa)vicc onnan jutott eszembe, hogy mint tudjuk, szombaton nagygyűlést tartottak a szocialisták a Papp László Sportarénában, ahol Mesterházy Attila a baloldali…..
SuperTölgy 2014.01.28 12:50:58
@Cirmos Cica: Ne haragudjon, tényleg nem akarom megbántani, Ön olvas, csak rossz újságokat, rafinált emberek félre vezetik, nem akarok a részletekbe bele menni. Csak egy tény, amit Ön kissé másképpen mondott. „az üléséről készült jegyzőkönyveket Szilvásy György kancelláriaminiszter 80 évre titkosíttatta” nem a FIDESZ „2011-ben a második Orbán-kormány feloldotta a titkosítást” Nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit.
SuperTölgy 2014.01.28 16:52:55
@Cirmos Cica: Kicsit elfogultnak érzem, fiatal koromban sokat godolkoztam azon, hogy amit a szocialisták mondanak azt komolyan gondolják-e vagy, ők is úgy látják a világot ahogy én, csak az emberek szemébe hazudnak. Be kellett látnom egy idő után, hogy nem arról van szó, hogy másképp látják a megoldásokat bizonyos kérdésben, nem,nagyon is okosok ők, csak hazudnak. Mint most Mesterházi, aki börtönt hallott, kötelet helyett. Gondolom Ön is a börtönt verziót hiszi el. Kívánom Önnek, hogy sikerüljön minnél tárgyilagosabban megítélni a történéseket.