Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xva4000

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oakland szülötte hadak útját megjárt Kali Muscle ismerős lehet számodra, ha máshonnan nem is, a közösségi médiát bejárta storyja. 11 évnyi raboskodás során a testépítés volt a napi elfoglaltsága Kali-nak, a súlyzók megvonását követően pedig a fegyenc edzés útján…..
Az alábbi cikkben a Magyar Orvosi Kamara elnökének írt állásfoglalást olvashatja, amely felhívja a figyelmet a tartásjavításra és a gyermekek gerincvédelmére...
xva4000 2014.08.08 18:06:32
@bölcsbagoly: "Napi huszonkilenc órát dolgoztam a malomban. Én fizettem érte a főnöknek. Aztán hazamentem, és apu minden este hidegvérrel legyilkolt."
A mai napon egy nagyon kedves családtagom ballagott el általános iskolájából Budapesten (Gazdagrét). Felkészültünk az ilyenkor szokásos napsütésre, gyereksírásra, semmitmondó sablonisztikus előadásokra- műkönnyekre és a halotti torra emlékeztető elmúlás érzését keltő…..
A Ténytár korábbi elemzésében már rámutattunk arra, hogy a 2012-es PISA-vizsgálat eredménye alapján negatív folyamatok indultak el a magyar oktatásban. Szóltunk arról is, hogy a magyar oktatás teljesítményének romlása különösen feltűnő, ha a térség legsikeresebb…..
edutech Élet az XP után 2014.04.17 14:38:04
2014. április 8-án lejárt a Windows XP 3. javítócsomaggal ellátott kiadásának (a korábbi verziók, már régebben) támogatása, ami azt jelenti, hogy a Microsoft nem ad többé ki hibajavítást az operációs rendszerhez. Emiatt pedig idővel az internetre kapcsolt gépünk védtelen lesz a külső, rosszindulatú…..
xva4000 2014.04.18 11:59:16
A kép egy "öregítő" szoftverrel készült. No igen - vetheti fel az olvasó - ha egyáltalán Orbán Magyarországon akar megöregedni. Mert mondjuk az általa tönkretett országból elmenekülhet az annyira rühelt nyugatra, mint azok, akik ekézik a nyugati, modern világot, éljenzik a…..
A rezsitábornok nagyon bátor, amikor katonákkal a háta mögött kell kinyilatkoznia az ájult híveknek, vagy amikor Obersovszky-díjas újságírók kérdeznek alá a Magyar Rádióban, de speciel Mesterházyval nem mer kiállni vitázni. Úgy látszik még élénken él benne annak emléke,…..
xva4000 2014.03.17 07:41:50
@Fedor: Pár százalék.. hááát persze :)
Javasolnék egy találóbb jelenetet a szituációra, avagy baloldal alias sötét lovag:
www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0
(a baloldal mindig nyer! már nincs keze lába de ordibál orbán után milyen gyáva hogy nem áll ki vele tv vitára)
Cinikus, amikor azt mondja, nem tudja, miből kampányolt a pártja 2006-ban és 2010-ben – de akkor legyen kimondva, hogy Orbán Viktor is cinikus. Interjút készítettünk Gyurcsány Ferenccel, akit az MSZP-SZDSZ reneszánszáról, a progresszív adóról, a Laborc-Portik találkozókról és…..
A szanaszét cenzúrázott Rózsa Flores jelentés nyilvánosságra hozatalával a FIDESZ nem akart mást, mint a kedvenc Jolly Jokeréhez nyúlni. A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz a birkamenet éberségének fenntartásához. Jó lehet az Összefogás egységének…..
Elsőként az Átlátszó Oktatás számolt be a Hívatlanul csoporthoz kötődő kezdeményezésről, melynek keretében a közoktatásban dolgozó tanárok által elkészítendő portfólió bojkottjára hívnak fel. Nemrég vezették be az életpályamoddellt, és ezzel egy időben minden…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
„Annyit mondok csak: eddig én fizettem. Most ki-ki hozza el házamhoz, amivel tartozik! Három napot adok. Három napot – nem többet!” Mikszáth Kálmán: Kísértet Lublón, Kaszperek Mihály szavai - 1892   Mostanság százezrek morfondíroznak azon, hogy vajon elmenjenek-e szavazni az…..
Y-GEN A Majdan üzenete 2014.02.19 04:16:59
Bár február eleji a videó, de a Majdan tegnapi ostroma után tán aktuálisabb, mint valaha. A legkevesebb amit tehetsz, hogy megosztod a lány üzenetét, hogy ahogy ő fogalmaz, segíts a demokrácia kiépítésében Ukrajnában. Ugyan a felvétel szereplője arra is megkér, hogy tájékoztasd…..
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Ha milliókért veszünk otthonra egy presszógépet, amihez utána olcsón szerezzük be a szemes kávét, akkor ettől olcsón isszuk naponta a feketét? Nem. Az atomerőmű is ilyen: ha már kifizettük a hiperdrága gépet, akkor hiába költünk utána keveset, olcsón már semmiképpen nem…..
A génmódosított élelmiszerek káros hatásaival kapcsolatos patkányos kísérletre bizonyára mindenki emlékszik akit egy kicsit is érdekel a téma. A GM-étrenden tartott állatoknál gyakrabban alakultak ki daganatok, ahogyan a máj- és vesekárosodás is nagyobb arányban fordult elő…..
xva4000 2014.01.27 13:46:06
@Shaja: Másik klasszikus kisérlet: rakj le egy bringát Mo.-n bárhol..
xva4000 2014.01.27 19:51:53
@Achilles: Ó hát nem is tudom miről juthatott eszembe ilyesmi .. www.origo.hu/utazas/hirek/20140125-megtalaltak-a-japan-vilagutazo-ellopott-biciklijet.html
(oly régen volt)

Igen, ahogy téged meg azért fizetnek hogy balfarok legyél, mindenkinek kell valami meló, ez van.