Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shandro

18 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ezt a blogot már nem folytatom jó ideje, viszont még látogatják páran. Megosztok egy meghívó linket, amivel 20% kedvezményt kapsz az előfizetésedből. Nekem ebből már hasznom nincs, de sok embernek jól jöhet. www.freeletics.com/r/1205601 Sok szerencsét mindenkinek az edzéshez! :)..
Mivel a Freeletics a fogyásom alapja, de emellett azért más témákkal is szeretnék foglalkozni, így úgy döntöttem, hogy a már meglévő Youtube, Facebook és a most létrehozott új blog.hu-s oldalamon fogom fogytatni. Ezek…..
Kicsit azért gondolkodtam, hogy ki merjem-e rakni ezt a képet. Általában az "átváltozásokkal" kapcsolatban csak olyan képeket látunk, hogy valaki nagyon dagiról egy szép izmos unikornissá fogy, azt sugallva, hogy csak ez a két véglet létezik. Hát, nagyon nem. Eddig 12 kiló…..
Most végeztem az 5. héttel, ez lesz a 6. A túlsúlyomhoz még mindig nem tudok sajnos intenzívebb edzéseket adni, így is ronggyá izzadom magam, mire végigérek az egyiken. Már ha végig tudom vinni. No de mindegy is, a lényeg, hogy csinálom, nemsokára visszanézve már nevetni fogok,…..
Megérkeztek azok a kiegészítők, amik szerintem alapvetőek a helyes táplálkozáshoz. Kivéve a Full Force, de az azért kell, hogy szilveszterre minél több feleslegtől minél hatékonyabban tudjak megszabadulni. :) Kis motivációt adnak ezek a dolgok is. Hajrá mindenki!…..
Ismerőseim körében is látom, hogy nem tudnak rizst főzni. Azt a szar zacskós rizst eszik, aminek olyan az íze, mintha az ember PVC darabkákat rágna. Egyszer megkóstoltam, ki is köptem, pedig Ben bácsi rizse volt. Szóval itt van a recept, én így szoktam főzni a jázmin rizst. Ez…..
Kicsit igazságtalan az összehasonlítás. Most értem el oda, hogy a 2000 forintos Tesco szőnyeg megérett a cserére, így rendeltem egy minőségibbet, konkrétan EZT. Mondanom sem kell, ég és föld. Az új vastagsága 1.5 cm, a régié 0.5 körül. Ez nagy különbség. Ha az újra…..
Pakolás közben találtam ezt a gatyámat, amit még múlt évben vettem 105+ kilósan. Most konkrétan kikapcsolás nélkül bele tudok bújni. Ha esetleg a motivációvesztés szörnyű helyzete állna fent nálatok (mint most nálam), keressetek néhány régi ruhát, próbáljátok fel, aztán…..
Írtatok néhányan privát üzenetet, úgyhogy mivel úgy látom, hogy jónéhányan látogatják a blogot és érdekli őket ez a jó kis progi, így írnék egy rövid ismertetőt arról, hogy miként is működik az edző (a programban Coach, én maradok az edzőnél). Szóval, az logikus, hogy…..
Ha ki szeretnéd próbálni a Freeletics-et, akkor a linkemen keresztül regisztrálva kapsz 2 hét ingyen edzőt. Ennyi idő alatt bőven el lehet dönteni, hogy tetszik vagy sem, ha tetszik, akkor fizess elő te is, szerintem nagyon jó. :) https://www.freeletics.com/r/sandors-os7P8X Hajrá,…..
No, véget vetettem a lustaságnak. 1 hónapig most semmit sem csináltam, sem a diétát, sem a sportot. Kezdtem azt hinni, hogy tapasztalt dagadt ember lévén újra visszasüllyedek a semmittevés mocsarába, szép lassan visszahízom a leadott 10 kilót és ugyanolyan balfasz maradok, mint…..
Insanity 1. nap + bemutatkozás 2015.06.08 13:23:46
Röviden magamról: egy eléggé elhízott, 29 éves srác vagyok. 106 kg voltam úgy 3 hónapja a 178 centimhez, amikor is - végre valahára- megelégeltem a nagy túlsúlyomat és eldöntöttem, hogy változtatok. Profi dagiként már évek óta "diétázom", a létező összes kamu sz*rt…..
A support még mindig nem válaszolt. Azt már tudom, hogy a heteket nem tudják nullázni, tehát írtam a pénzügyes részlegnek, hogy térítsék vissza az előfizetés árát, hogy új felhasználónevet létrehozva tudjak előfizetni, mert akkor az az első héttől indul. Közben újra…..
Hát eljött az idő! 93 kiló vagyok. Súlyban a múlt hónap óta nem veszítettem sokat, viszont érzem, hogy sokat izmosodtam, főleg ugye a lábaim a biciklizés miatt. Sokat nőtt a kitartásom is, úgy érzem, hogy most már megbirkóznék a Freeletics-el is. Persze elsőre a legamatőrebb…..
No, eltelt 1 év. Most pár hónapja eldöntöttem, hogy tényleg felmondok a hájas életmódnak. Mivel - szokás szerint - nem voltam biztos magamban, sőt, most is annyi esélyt adtam magamnak, mint az utóbbi 10 évben (szóval semmit), gondoltam megvárom, míg eredmény is lesz, nem csak nagy…..
Végül csak nekirugaszkodtam a második menetnek, de nagyon nehéz szívvel. Időben kaptam meg, 3 hétre ahogy kell, csak mostanában próbáltam kicsit az életre összpontosítani illetve összerakni magam. Ezt az összerakás dolgot leírom később.  Szóval a két részes kemó első fele…..
Shandro 2015.01.21 00:45:05
Na, nem hagytam ám abba. :) Kedden volt a 2. nap. Szerdán a rossz idő és egy hirtelen munka utáni pesti fuvar miatt, amiből 23 után értem haza, az edzés meghiúsult. Csütörtökön próbáltam lusta lenni, egészen este 10-ig, amikor a lelkiismeretem már annyira csesztetett, hogy…..
Shandro 2015.01.08 10:10:44
@RobeszBoy: Szia! De, ezt a Freeletics-et abbahagytam. Igazából mindent, viszont most egy ideje már nekiálltam sportolni, fogytam is, de ehhez a Freeletics-hez még mindig gyengének érzem magam. Akkor fogom elkezdeni újfent, ha lesz állóképességem több mint 1 órán keresztül olyan magas pulzusszámú edzést végezni, mint ez. Sajnos nekem a nagy túlsúly nagy gátat szab, egyszerűen a pulzusom röhögve 190 fölé megy és kb. 10 perc alatt kidőlök. Ezt nem lehet dagadtan elkezdeni, csak gyengén.
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
Tegnap megcsináltam a felmérés első részét. A burpee-t (aminek eszembe jutott a magyar neve: négyütemű fekvőtámasz). 300 másodperc alatt kellett annyit megcsinálni, amennyit csak tudok. Na, mennyit tudtam? 37-et. Komolyan. A végén már azt hittem, hogy lerobban a fejem és összeesek.…..
Sziasztok! Először is magamról. Egy szekszárdi (2-3 hetente pesti), eléggé elhízott, 28 éves srác vagyok. 178 centimhez 106.7 kg párosult ezen a reggelen. Van néhány problémám a súlyom miatt. Ilyen például a magas vérnyomás, a folyamatos izzadás (nyár van), kifáradás,…..
Kevés férfiasabb hely lehet, mint a mexikói drogkartellek világa, most azonban mégis egy 27 éves nő lett az egyik legfontosabb ágának teljhatalmú főnöke. Claudia Ochoa Felix ráadásul nem is néz ki rosszul, no nem mintha ez számítana, amikor az emberre fogja az AK-47-est. Ha…..