Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzaffiChan

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
SzaffiChan 2014.12.08 22:31:01
@Mirocska: Nekem is megütötte a kurwa bodrinak a megjegyzése a fülemet.
Amúgy azt, hogy csak úgy izéli meg valaki, ha előtte zacskót húz a fejére, mert olyan ronda....
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Annyi móka vár ma ránk, kihívás, kibékülés, VV Ádám, hogy vágjunk is bele. Lilu mai szettje halálosan cukira, sőt, tukira sikeredett, de annyira, hogy nincs is ahhoz méltó fokozás, talán a non plus ultra fedáksárija a legmegfelelőbb forma, amiben tudnék beszélni erről az egybe…..
SzaffiChan 2014.02.26 23:34:58
@Schlomo Goldberg: Miért ,Debílió a folytonos picsogásával nyerhet?
A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy…..
SzaffiChan 2014.02.16 14:11:30
@☺Mazsola: Köszi :-)
Hát akkor nekem marad a szokásos ( elolvasom a kommentjeiteket utána).
Addig is további jó pihizést, így hétvége maradékára :-)
Mivel Valentin nap van (feb.14-i az adás) ezért kicsit erőltetetten, de azért csak-csak belengi a negédes szerelem szaga az öfit. Mi dönthetjük el, hogy  Kispest Rómaója és Dorka mit kapjanak azért, mert kedvelik egymást. Romantikus vacsi a gyönyörű, visszafogott, mégis elit…..
Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan,…..