Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Smart

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigorúan futballszakmai töprengés Orbán Gáspár visszavonulásáról, avagy a pitiáner politikai vonatkozások helyett beszéljünk végre az ügy tragikus mélységeiről és húsbavágó tanulságairól. Egy tehetségesnek mondott pályafutás immár örökre derékba tört kérdőjel…..
Már többször kifejtettem, hogy mélységesen elítélem azt a mifelénk nem ritkán űzött provinciális és pitiáner gyakorlatot, hogy egy gyermeket szülei viselt dolgai szerint állítanak pellengérre. Ezzel együtt sem tudok mit kezdeni Orbán Viktor fiának önérzetesen sértődött…..
Tele lett az internet nyilvánossága a lengyel lehallgatási botrány magyar szálával, köztük a MOL-vezér, Hernádi Zsolt bírósági ügyének részleteivel. Szokásos módon mindenki vérmérséklete és politikai hovatartozása alapján reagált az ügyre, de véleményem szerint kevés…..
Dr. Smart 2014.06.30 12:04:04
@barkaba:
Semmit nem ertettel meg az irasbol, de sebaj.
Pontosan le van irva, hogy Hernadi miert alkalmatlan es milyen karokat okozott idaig is a fene nagy okossagaval.
Gratula a post irojanak.
A miniszterelnökség közleményben sérelmezte, hogy az újabban televíziózásszerű tevékenységgel kísérletező RTL Klub Orbán Győző gyanús vagyongyarapodásával foglalkozott. A kormányközlemény a szokásos cinikus panelekkel próbál manipulálni: „A Kormány álláspontja…..
Nektek mi jut eszetekbe Las Vegasról? Valószinűleg az ugrik be elsőként, ami a legtöbb embernek : a szerencsejáték, a mesés éjszakai fények,a csillogás, hatalmas limuzinok és hajnalig tartó bulik. Pedig napközben is van ám élet ebben a pezsgő városban! A kaszinózásból és…..
Szombaton a Puskás Akadémia fogadta a Kispest Honvédot Székesfehérváron a Mennyei Bajnokság tavaszi 2. fordulójában, ami Puskás Ferenc miatt eleve pikánsnak ígérkezett, és nem is kellett csalódni.A Puskás Akadémia tudósítása szerint:"2. perc:Néhány száz kispesti drukker…..
Dr. Smart 2014.03.10 09:16:11
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Dr. Smart 2014.01.28 07:58:40
@Buday András:
Az, hogy te az egeszbol nem ertettel semmit, eleg szomoru.
Bencsik szegyelheti magat, ha ezt az interjut letiltotta.
Sokkal tobb Puzser kellene es nem tartanank itt.
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
Dr. Smart 2014.01.26 16:18:33
@vladimir964:
Erre csak annyit, hogy te elj meg abbol es neked legyen jo biznisz, ha elhurcoljak es kivegzik a csaladodat.
Az elso mondatod akkora marhasag, hogy nincs is mit hozzafuzni.
Dr. Smart 2014.01.26 16:49:44
@vladimir964:
Most akkor kezdjuk el felsorolni, hogy ki mindenkik hurcoltak el artatlan embereket es vegeztek ki a haboruk soran, zsidok es nem zsidok.
Azt kell megerteni, hogy fajtai, vallasi, vagy politikai meggyozodese miatt senkit sem szabad elitelni, meghurcolni, kivegezni.
A masodik vilaghaboru, benne a zsido es nem zsido uldozesek a tortenelem legnagyobb szegyene.
Sose erjuk meg ujra.
A kommunista bunok es Sztalin, - Rakosi rendszere eppen olyan elitelendo mint a holokauszt, csak annyiban mas, hogy ott politikai tisztogatas folyt.
Dr. Smart 2014.01.26 16:52:14
@David Bowman:
Jobbik szavazot nem kell gyartani, szuletik az magatol.
Latod mennyit szamitanak ha kiteszik az orszagbol a labukat.
Sosem lesz szalonkepes alakulat es ha veletlenul kormanyra kerulnenek ott lesz vege Magyarorszagnak.
Igy is kozel jarunk hozza, hala a mostani kurzusnak.
De ez nem idetartozik.