Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pétery Éva

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sajtóhírek szerint Ferenc pápa határozottan föllépett egy egykori bíborossal szemben, aki nem megengedhető módon közeledett paptársaihoz. Jézus Natália nővér látomásaiban azt mondta, végtelenül szomorú papjai alkalmatlansága miatt. Mégis akkor mit gondoljunk…..
Pétery Éva 2014.01.26 09:50:03
Miért olyan gyakori a katolikus papoknál a pedofília??? A papi cölibátus, eleve természetellenes dolog, a Bibliában nincs ilyen hogy a papoknak nem szabad megnősülniük, ezt a katolikus egyház "találta ki". Isten nem kér ilyent az embertől, mert ő nem is erre teremtette az embert, a papot sem.....A Kat. Egyház a vagyonnak az egyházban maradása miatt (ne osztódjon) rendelte el.....ha csak egy ilyen eset is fordul elő
Jézus mondta: "Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, akik hisznek bennem, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakába, és a tenger mélyébe vetik. [...] jaj annak az embernek, aki megbotránkoztat." (Mt 18,6-7)

Szülőfalum egyik keskeny utcájában álló ház sarkának védelmére egy hatalmas követ ásott félig a földbe a néhai tulajdonos. A kő arra figyelmeztette a kocsisokat, vigyázzanak a kanyarodásnál. S ha mégis túlságosan közel hajtott egyik-másik, a ház sarkát a kő megvédte, a kocsi kereke viszont a kőnek ütközött, s összetört.Jézus súlyos bűnnek tartja azt, ha kicsinyeit, a benne hívő gyermekeket bárki megbotránkoztatja. A botránkoztatást okozó büntetése erősen elgondolkodtató. Van-e túlélési esélye annak, akit malomkővel a nyakán a tengerbe vetnek? Nyilván nincs. De mi ez a botránkoztatás, ha elkövetőire ennyire haragszik Urunk?Botránkoztat minden kétarcú, képmutató ember, aki "vizet prédikál és bort iszik". Aki kegyes frázisokkal megbocsátásról beszél, ám irgalmat nem ismer. Aki magán hordja a tisztesség álarcát, de a becsülettel hadilábon áll. Akinek a szájából áldás hangzik, tetteiből viszont átok fakad.