Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öthat

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frankón sodródik a világ egy újabb pusztító háború felé. Nem kérdés ki veszít majd: mindazok, akik nem akarnak másokra lőni. A vén Európa, Oroszország, Izrael, Irán, valamint az Egyesült Államok mind arra játszik, hogy valóra váljon a harmadik világháború meséje. Még ha…..
Köztársaság tér Holy shit 2014.02.05 17:28:56
Lesújtó jelentést tett közzé szerdán az ENSZ gyermekjogi bizottsága a Vatikánról a katolikus egyházon belüli, gyerekekkel szembeni szexuális erőszakot illetően - számolt be az MTI. (kép: Delmagyar.hu)Mint azt megszokhattuk, az ember bármilyen eszme, vagy ideológia zászlaja alatt…..
öthat 2014.02.05 19:02:33
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: ja és nem csak a keresztény egyház ellen. nem olvastad el a cikket? :O
öthat 2014.02.05 19:42:27
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: az a baj, hogy tökéletesen nincsen igazad. a keresztények nem alapítottak egyházat a kezdetek kezdetén. INTÉZMÉNY. erre utalok. INTÉZMÉNY. kormányok által is támogatott INTÉZMÉNY. a rómaiak, úgy tudom, nem támogatták az INTÉZMÉNYESÍTETT keresztény egyházat. egészen belém látsz. tehát szerinted keresztényellenes vagyok :)
öthat 2014.02.06 10:56:46
Ha már úgy hozta a sors, meg a blog.hu-regisztráció, hogy a Köztáraság tér blognevet választottam, elkerülhetetlen, de amúgy is megkerülhetetlen téma a Negyedik Köztársaság Párt. A 4K!-t hivatalosan is nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), sőt a párt…..
öthat 2014.02.02 19:42:37
@Sir Galahad: nem jött át az ironia. de átírom, hogy világosabb legyen. kössz!
A Századvég újabb felmérése szerint a baloldali összefogással a baloldali pártok nem, míg az LMP sokat nyert - számolt be a Mandiner. Azt mindenki sejtette, ha "Gyurcsány-mumus" megjelenik a baloldali asztaltársaságban, az nemigen hozhat érdemi változást az Orbán rendszerét bármi…..
Végtelenül szánom azokat az embereket, akik tudatlanul, habzó szájjal ordibáltak Vona Gábor londoni fórumán. Viszont náluk jobban csak azokat szánom, akik tudták, min vesznek részt, s azzal is tisztában voltak, melyik magyar politikus képviselte Magyarország egyik…..
Köztársaság tér Indul a mandula 2014.01.27 00:34:50
Most már minden világos. Az LMP vigadva, zenével (Nagy Bandó András, Kaukázus, stb) szeretne véget vetni pályafutásának, a baloldali tömörülés, a tőle elvárható módon, cikin, Gyurcsány Ferenccel és Bajnai Gordonnal végez öngyilkosságot, a Jobbik próbálja bebizonyítani annak…..