Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bufi2

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jájj, emberek! A tegnap beígért izgalmas adás sajnos a lakók jellegtelen balfaszkodásai miatt elmaradt. Vígasztaljon minket a tény, hogy Lilu ma kényelmes, játszós ruhában vezeti a műsort, ami jelen esetben egy zöld gátyó és egy piros flanelingre hajazó, tipik favágó felső…..
Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere,…..
Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e…..
bufi2 2014.02.01 20:56:44
@Mildi_Bp: isten mentsen tőle:)
In medias res az esti elbaszott bulika után nyitunk egyből. Dorka reggeli pszicho picsaként ébred, amint meghallja a többiektől a pletyit, hogy Kispesti Sziránó és Iza között volt valami az éjjeli bebaszódás hevében, így Zsóti jóindulatú, reggeli indíó „Ittál már ma…..
bufi2 2014.01.25 23:30:31
@Haynau: köszi.
bufi2 2014.01.25 23:33:58
@ő-szinte: ne idegeskedjetek pro4-en megy a blöff:)ha ezek a hulladékok már úgy is alszanak.