Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a budmurtiak

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
káma-túra Jégvidámpark 2012.01.25 18:48:00
Ki az, aki szerint vidámparkot üzemeltetni csak nyáron érdemes? Nos, az oroszok szerint biztos, hogy nem, mert hát mi lehetne nagyobb öröm egy orosz/udmurt gyerek számára, mint hogy felülhessen a csörgő-zörgő hullámvasútra a -15 fokban!                …..
Józsefvárosba menni élmény. Volt. Ma is be-befordulok a Nap utcába, de hiányzik a régi para. Az a kellemesen bizsergető veszélyérzet, a settenkedő, de jóleső félelem. Amikor megtalál egy helyi vagány, vagy sértett polgárember. A kedélyes picsába-küldések. Itt…..
a budmurtiak 2010.06.24 10:31:52
Kőbánya blues, oh yeah – letoltuk lengyel tezsvéreink, mint a szaros gatyát, Magyarország - Lengyelország 6-2!. Ugyan finoman szólva sem szögeltük őket a kapuhoz, de magyar csapattól (részünkről) sosem látott taktikai fegyelemmel játszottunk, és egy venezuelai bérgyilkos…..
Friss, ropogós információnk van, nem is tartjuk magunkban, mert minek: három olyan sorozatot szerzett be az RTL Klub, amit minden bizonnyal itthon is imádni fog a jónép: egy női orvososat, egy bunkó celecsaládos, meg egy robotembereset, kapnak tehát a nők, a bulvárlap-olvasók és a…..
Volt már egy ilyen sztrájk miatt elkövetett posztolás korábban, sőt, tán kettő is, de nem árt résen és naprakésznek lenni. A TVGuide összeszedte, hogy állnak a sorozataink epizóddal, mi pedig leközöljük a listát, mert minden rendes sorozatfüggő megérdemli, hogy képben…..
a budmurtiak 2008.02.08 22:06:28