Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bethowen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bethowen 2019.02.24 16:35:08
@közíró MAXVAL bircaman: Csak a "sajtó" hadjárat, és ami már tizen éve működik: iszonyatosan profi karaktergyilkosság.
Közjogi nonszenszek, nyers baromságok, kommunikációs ámokfutás. Ez Zsigó Róbert és a Fidesz mai teljesítménye...
bethowen 2018.03.17 16:42:46
Brill Séró MÁV és a biciklisek 2017.06.06 22:19:00
Mielőtt a balatoni biciklitúrás beszámolónak neki esnék, mindenképp meg kell osszam a tapasztalataimat a kerékpárszállításról. Kezdjük a jó hírrel. Aki a Balatonra, Fertő tóra vagy a Tisza tóra utazik, kérjen ilyen típusú kerékpárjegyet. Mivel ez az ország bármely pontjáról a kiemelt és a…..
Nem sokáig húzza az RTL Klub az idei X-Faktort, a szokásos tízhetes “döntőzés” helyett hét hét alatt letudják az egészet. Jó, ha számolt az ember egy kicsit, akkor látta, hogy a november 5-én induló élő adásoknak karácsonyig ki kell futniuk (a döntő ennek megfelelően december 17-18-án lesz) Ehhez…..
bethowen 2016.11.02 20:25:42
Orbán Viktor tegnap évértékelőt tartott a Várkert Bazárban, amelyben ismét messze kalandozott mindattól, amit ma Magyarországon tapasztalhatunk. Győzelmi jelentésében egy másik univerzumba kalauzolt, ahol minden szép és jó, kormányzásuk pedig egy sikersztori. Mindeközben a magyar valóságban a…..
bethowen 2016.02.29 20:39:03
@bélabácso: Ezt a béremelést azóta már a Fidesz honlapja is letagadja.
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
bethowen 2014.02.15 19:33:41
@Kámasuka: "egyenlő pályák, egyenlő esélyek! Én kerékpárral megyek."
Ha eddig úgy éreztük, nem erre a filmre vettünk jegyet anno a mozipénztárban, hát most már azt is tudhatjuk, a helyzet minden további nélkül fokozódhat: a választások előtti utolsó hétvégén elmehetünk békemenetezni Oroszországért és az orosz atomért. És ezentúl hogyan…..
bethowen 2014.01.25 16:42:21
@kisvagány: nem az atomerőmű szükségessége a kérdés.a problémám a következő: pár éve azzal hergelte a tömegeket, Gyurcsányék hazaárulók ,mert kelet felé /Oroszo., Kína , India/ nyitnak, függőségbe taszítva az országot.
A hívők szolgamódra kommunistáztak rendületlenül. Egy ideje /pont akkoriban lett Orbán nem szimpatikus Európában/, észre vették tőlünk keletre is vannak országok , és ott is emberek élnek. El is indult a Szógyártó gyerek , pénzt tarhálni arra felé/ Vietnám , Szaud-Arábia, Kína stb/, és minő meglepetés : most már ÓRIÁSI HZAFIAS cselekedet a kommunista országokkal üzletelni. Most pedig amikor NÉPÜNK NAGY VEZÉRE elhinti az AKTUÁLIS igét: az oroszok régi , jó barátaink, önzetlenül segítenek, valamint most már nem csak a gáz ellátásunk függ tőlük, hanem az atomerőművel is hozzájuk láncolódunk, az már NEMZET mentő tett lett . Lelkes követők azon nyomban megvilágosodva terjesztik az EGY IGAZ EVANGÉLIUMOT. Kiváncsi lennék azonban arra , ha csoda folytán mégsem Ő lenne a min.elnök áprilistól, a keleti kapcsolatok megítélése nem változna-e.

Energetikai függetlenségről beszélni meg marhaság olyan országban ahol nincs számottevő energia hordozó/ a köpönyeg forgatás még nem hasznosítható a villamos energia termelésben/ a vízi erőmű továbbra is tabu. Akkor miért hiszik el a KÖVETŐK , hogy az az üzlet , amiben az oroszok adják a
pénzt
technológiát
építik az erőművet
hozzák és viszik az uránt biztosítja a függetlenséget.
bethowen 2014.01.25 20:43:11
@kisvagány: Pontosan. De végre ne kábítsanak már a független, térségvezető domináns ország víziójával. Ha tudomásul tudjuk venni helyünket, helyzetünket a világban, sokkal jobban ki tudnánk békülni magunkkal, egymással.