Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reaktív páncél

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény férfiak el vannak nyomva. Senkit sem érdekel, hogy nemcsak az anyukák szenvedik végig a kölykökkel az általános iskola minden gyötrelmét, hanem ők is. Nos, ez koránt sincs így, egyrészt mert ugye a gyereknevelés jó esetben csapatjáték, azaz apuka és anyuka együtt őrül…..
Ha van előtted egy bazi nagy tó, aminek nem látsz rá az aljára, elkezdesz sejteni benne dolgokat. Olyan lényeket, amiket képtelenség megmagyarázni, de szerencsére ilyesmire nincs is szükség, hiszen még soha nem másztak ki a partra, hogy boncolást kelljen végezni rajtuk, esetleg…..
reaktív páncél 2014.12.14 05:14:41
Elvétetten ez elöbbi hozzászólásnál, elnézést érte, A szakértő nem az általam leírt "bognártüskének" mondta a Balatonban talált állkapcsot,hanem "BOGNÁRTÖVIS" nek! Bognártövis az, nincs.
Bemásolom a közvetlen linket az eredeti állkapocs hírdetés közvetlen eléréséhez, hátha érdekel valakit:

galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/9748/600000-9-millio-eves-allkapocs-3-sor-foggal-Antik-szenza/

Mint írtam már, NINCS olyan mint amire a "szakértő" és a BORS-online "újságírói" hivatkoznak! Nincs olyan, hogy hal BOGNÁRTÖVIS", ez egyszerűen nem létező fogalom az Interneten, értelem szerint ebben a témáéban Nincs, nézzetek utána nyugodtén: BOGNÁRTÖVIS !
Vagyis, van “szörny” a Balatonban! Esetleg volt szörny a Balatonban vagy elődjében pár százezer éve !
Üdv.