Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antigonos.gonatas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Egy mérés nem mérés, de kettő azért már valami: a Tárki után ma a Medián is a Jobbik egyértelmű erősödéséről számolt be. Utóbbinál a párt már az MSZP-t is beérte (bár a baloldali közös lista támogatottságától elmarad), s elnöke, Vona Gábor – hajszálnyival…..
antigonos.gonatas 2014.03.06 23:13:32
@ubul2000: Ha egyszer kitennéd a lábadat és megnéznéd mi a helyzet keleten, akkor rájönnél hogy nem mindegy.

Ezerszer lennék inkább a nyugat vazallussa, nevezzük azt Osztrák Magyar Monarchiának vagy Európai Uniónak, mint bármelyik keleti országé. Én éltem a Közel-Keleten és a Kaukázusban is és hidd el az az élet nem igazán fogadható el egy európai számára. Fel vagytok háborodva ha 5 cigány gyerek megver valakit a suliban (teljes joggal), de elmondanám hogy a jobboldal által favorizált Keleten a nyílt utcán agyonlőnek ha úgy nézel valakire, vagy beszólsz valakinek, és az ügyedet a végén csak azért vizsgálják ki mert nyugati turista vagy, mert ha helyi lennél le se szarnák.