Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaasssddd

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Napokig készült ez a poszt, így már jól belecsúsztunk 2015-be, de nem akartam, hogy egy szép hagyomány megszakadjon, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013). Sajnos a Google Analytics kb. másfél éve bevezette, hogy…..
aaasssddd 2015.01.13 20:02:21
@Sam. Joe: Én kipróbáltam a hajamon a szigszalagot. Egy óráig guggolva közlekedtem, aztán leszedtem. (:
aaasssddd 2015.01.13 20:06:25
@BobaFett: Szerintem ezeknél a teljesen idióta kereséseknél eleve minden találatnak nagyon kicsi a szkórja, ezért a címkefelhő már nem oszt, nem szoroz.
Minden a munkahét körül forog, nyafizás van, hogy dolgozni kell, mégiscsak borzalmas élet ez, hogy a létfenntartásért nem csupán dögleni kell egy kanapén. Macival kezdünk, aki a raktárban méri fel a terepet, bent pedig a szorgos kis méhek figyelik, hogy mit csinál, szerintük…..
Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire…..
aaasssddd 2014.12.10 13:23:04
@Chat Géza: Lehet valahol streamen nézni? Nagyon megköszönném, ha írna valaki valami jó oldalt!
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
A villában valamilyen oknál fogva közellenségnek kikiáltott VV Rafinált Zsuzsa (nem ezen a néven anyakönyvezték) 73-27 százalékos arányban picsázta el a villába túlfűtött szexmacskaként betrappoló, de ezzel szemben társai közül csak kibaszott állandó trágárságaival…..
aaasssddd 2014.12.08 18:50:09
@Irgum76: A célja lehet az, hogy ne ess ki, de a lényege inkább az, hogy egyszerre legyél a nézőknek és a többi játékosnak is szimpatikus. Azért ez már nem olyan könnyű!

A jelenlegi formátummal csak az a gond, hogy nem kell a játékosoknak tetszél, elég ha a nézők bent tartanak. Szerintem érdekesen kavarná meg a játékot, ha a játékosoknak a kiválasztáson kívül más beleszólásuk is lenne abba, hogy ki esik ki.

Kár, hogy a magyar realitikben mindig a nézők döntenek. ):
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..
A Való Világban jártunk, ahol sok érdekeset láttunk - ezek közül az első adagban voltak a műsor készítésével kapcsolatos finomságok, a mostaniban pedig a játékosokkal foglalkozunk, pontosabban Loconci László, a VV6 kreatív főszerkesztőjével. A gyárlátogatáskor még…..
Oravecz akárki elmehet a sunyiba, itt egy jobb, és egy még jobb oldal a szeri-szerelemről és egyéb bolondságokról. ..
aaasssddd 2014.01.24 18:10:42