Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicagumi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shlomo Sand, izraeli történész tavaly ősszel magyarul is megjelent világhírű könyvét olvasom, melynek címe: “Hogyan alkották meg a zsidó népet?” (The Invention of the Jewish People). A könyv bemutatója épp a házunkban volt, amelyen maga a szerző is megjelent. Mindaz,…..
cicagumi 2014.01.27 12:54:04
@Izrael misztériuma: Majd ha a nyugati fogolytáborokban szenvedők is elégtételt kapnak, akkor fog érdekelni Auschwitz.
Segítségre van szükségem, kedves olvasók! Régóta nem foglalkoztam politikával, de idén választások jönnek. Azonban hatalmas gondban vagyok... méghozzá az gyötör, hogy kire szavazzak? Elmondom, jelenleg mit látok:A pártok közül csak a Jobbik akar meggyőzni, hogy rá érdemes…..
cicagumi 2014.01.25 17:54:28
@Xinaf: Arra a pártra érdemes szavazni, amelytől a legkeményebb fellépés várható az uzsorás bankok ellen, a kamatrabszolgaság ellen, az eladósítás ellen, az amelyik fellép az emberek kisemmizését megakadályozandó. Amelyik a hazai vállalkozásokat, a magyar földművelőket preferálja. Amelyik az elhazudott történelmünket újra megtalálja és beemeli a tanagyagba.
Ha nem látsz ilyet, akkor inkább ne szavazz senkire sem, mert az valóban ostobaság, ha valaki a rosszra, a "kisebbik rosszra" szavaz.
Azokról, akik még nem voltak hatalmon, nem tudhatjuk, hogy rosszak lesznek, és nem váltják be az ígéreteiket, a programjukat. Ezért csak azok érdemelnek bizalmat, akik újak és a programjuk a fentieket tartalmazza. Én ilyet csak egyet látok a színen és az a Jobbik. A bizalmat egyszer(!) megérdemlik. Az lmp programja nyomokban sem tartalmazza a fentieket, inkább az szdsz fiatalított utódpártjának tűnik, amelyek kiszolgálták és újra kiszolgálnák a globális elnyomó gépezetet, amely hazánkra telepedett.
Egy kis nemzetnek még a lélegzést is radikálisan kell végeznie!