Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orosz Csaba

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PÁLYAMESTER A Halál mezsgyéjén 2024.03.23 08:56:14
  Február utolsó napját írjuk. Az állapotom kezd kritikus lenni. Lázam nincs, levegőt csekélyen kapok, gyenge vagyok, erőtlen, nincs étvágyam. Úgy döntünk Erzsikémmel, hogy lemegyünk a ceglédi ügyeletre. Hosszas keresgélés után megtaláljuk, és be is jutunk. Szegény nejem nem mutatta, de láttam…..
Olvasom a hírt, (http://index.hu/kultur/2013/11/23/ilyen_lehet_5_ev_mulva_a_varosliget/) hogy újjáépítik a Közlekedési Múzeum kupolacsarnokának tetejét. Nézzük meg közelebbről, miről is van szó. A Közlekedési Múzeum mai épülete az 1896-os millenniumi kiállítás számára…..
„ Kijöttem a Pokol bugyraiból, és elindultam a Paradicsom felé, hogy találkozhassak szeretett Évámmal”- ezzel az SMS-sel adtam tudtul szeretett feleségemnek, hogy vége a számtalan szenvedést okozó, de ugyanakkor gyógyító sugárkezelésnek, és ezzel elindul újra a felépülésem...
Elindult a szerecsenmosdatás. Karácsony Gergely úgy próbálja magyarázni a faszozós hangfelvételt, mintha a beszélő áldozatot hozna a kormányváltásért. Valójában leleplezte önmagát: kiderült, hogy egy cinikus mandátumvadász. Ha valaki veszi a fáradságot és meghallgatja az MSZP-P…..
Orosz Csaba 2017.12.12 02:35:46
Tisztelt "pöcsköszörű úr:
Lényegében igaza van.
europakavezo.blog.hu, www.nyugatifeny.hu ----
Ezek lényegében együttműködnek a Habony médiával.
Nehéz eldönteni, hogy kínos-e vagy szánalmas, amikor egy nulla százalékos párt társelnöke akar parlamenti helyeket kialkudni magának, és nemlétező szervezete még pár tagjának. Karácsony Gergely, aki gerincét vesztve kódorog az ellenzéki térfélen, erre tett kísérletet.  Karácsony Gergely olyat…..
Nincs még egy nép  a világon amely ennyire szeret a múltba nézni mint a magyar, nincs még egy nép amely ennyire apakomplexusos mint a magyar! Ezért is van az talán hogy igen erős nosztalgiája van  a mai napig a Kádár rendszernek. Mind Kádár mind pedig Orbán szerette illetve szereti megmutatni…..
  A szocialista Magyarországon normális ember jószántából nem olvasott közlekedéspolitikai koncepciókat. Ember volt a talpán, aki az ingerszegény szövegek formális panelmondatai közé elbújtatott lényeget kihámozta. Ez a dokumentum, amelyet szeretnék bemutatni nektek, nem ilyen. Olyan vasutasok…..