Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YCarld

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Will Graham és Hannibal Lecter macska-egér harca eldurvul, a jó doktor nekilát megenni Will barátjait is, legalábbis a promóbol valami ilyesmire tippelnénk. Az már teljesen világos, hogy a sorozat nem kánon, azaz nem illeszthető be az eddigi Hannibal-történetek közé, de sebaj, mert…..
YCarld 2014.01.23 22:37:51
@sixx: Mert unom és nem fog meg, nem ragad magával. Tán baj-e.
YCarld 2014.01.23 22:38:24
@YCarld: Sokkal többet vártam tőle azután a hype után amit kapott, amit olvastam róla.
YCarld 2014.01.24 00:14:27
@sixx: Azt, hogy beszippantson a hangulata, hogy érdekeljen de nem ütötte meg ezt a szintet. Pedig tényleg úgy ültem neki, hogy egy gyöngyszemet találok ismét, kár érte. Úgy voltam vele mint az american horror storyval, arról is ódákat zengtek mindenhol végigszenvedtem pár részt de azon kaptam magam, hogy ásítozok rajta.
Az egy possztal feljebb tárgyalt True detective pl. ilyen, ha a történetvezetése nem is a legütősebb de már az első percekben magával ragadott a képi világa, az atmoszférája az egész úgy en bloc.
Vagy pl. az Oz, Wire,Bron/Broen,Hatfields&McCoys,Homeland de még a Vikings is mind nagyon különlegesek a maguk módján míg a House of Cards akármennyire is bírom Spaceyt mégsem mozgat meg.
Vagy vegyük a TWD-t, annak az első évadában is volt valami ami aztán a többiből eltűnt ill. csak nagyon fékezett habzású formában, ritkán került újra elő. Ennek ellenére azt becsülettel követem a mai napig, a megszokás hatalma.
De nyilván szubjektív dolgok ezek, pl. a most esedékes évadban is a legjobb rész számomra a Governor magányos barangolását bemutató volt, más meg csak legyintett rá, hogy milyen unalmas fos lett az egész, nem történik semmi.
Hát persze, hogy a hatodik másodperctől feltétlen rajongója lettem a sorozatnak. Csodálatos képek, nagyszerű zene, mi kell még?   ..