Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy29

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Harmadik Birodalom 1941 júniusában hadüzenet nélkül támadta meg a Szovjetuniót, az előretörő német csapatokat csak az év telén sikerült a szovjeteknek feltartóztatniuk. A Führer 1942-ben újabb offenzívát indított, ebben a nyugatról átdobott, harcedzett erők is részt vettek.…..
Andy29 2014.02.18 16:36:43
@Robby Stethner:
Kiváncsi vagyok mire gondolsz?
Talán te is szívesen részt vettél volna a világtörténelem legsötétebb gaztetteiben?
Ezt hangzott el a köz(szolga)tévé család-barát magazinjában nyilatkozó Pongrácz Tiborné részéről. A hölgy a Központi Statisztikai Hivatal Népességtudományi kutatóintézetének igazgatóhelyettese. Véleménye szerint a magyar nők addig halogatják a szülést, amíg kifutnak az…..
Andy29 2014.01.23 13:06:46
@m.gray:

Kifogások, kifogások. Képzelt elvárások, túlzott igények, önző önmegvalósítás, kényelem szeretet, a kötöttségektől való félelem. Ezek jellemzik a mai iskolázottabb és igényes nőket és férfiakat is. Én is ilyen voltam. És már bánom, hogy nem korábban vállaltam a gyerekeimet. Megtehettem volna, és akkor nem érezném nagypapának magamat majd az érettségijükön. Tudnám őket támogatni felnőtt korukban is, és lenne néhány szabad évem miután kirepültek.
Mint említették már, az anyagi helyzet, iskolázottság és a gyerekszám között Mo-n (is) inkább fordított az arány. Ha ez így megy tovább 50 év múlva a magyarok lesznek kisebbségben Magyarországon. Ide vezet ez a nagy önzőség , igények, és önmegvalósítás, és persze a fogamzásgátlás lehetősége, amivel az újmagyarjaink nem élnek és láss csodát nem halnak éhen. És akkor tényleg nem lesz értelme senki értelmes embernek itt maradnia.
Andy29 2014.01.23 13:36:06
@margaritt:

Az egyén szintjén teljesen érthetőek és racionálisak a döntéseid. Én is így tettem,.És itt van a paradoxon, mert társadalmi szinten ez a modell bukásra van itélve. Hoszabb távon a szaporább népek túl fogják szaporodni a gazdanemzetet és fel fogják borítani az ellátórendszerek egyensúlyát. A jelenlegi életszínvonal fenntarthatatlan lesz. 500 éve itt élnek közöttünk nemzetiségeink, de arányaiban csak az elmúlt 40 évben váltak problémává. Ez köszönhető a magyarok lecsökkent termékenységének, miközben ők változatlanül szaporodnak és az ellátórendszereknek köszönhetően tovább is élnek. Semmi más megoldás nincs, mint a gyerekszám növelése, vagy falak építése, vagy elköltözés. Lásd pl. Dél Afrika.