Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kashyk

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Galadriel83 egy-egy 2016.03.24 08:30:10
hát azért besűrűsödtek az események az elmúlt 1 hónapban! túl vagyunk az első családi pofaviziteken! Én kezdtem náluk és hát elég felemás volt, közel sem olyan nyegle mint az eddigiek semmi jó pofizás, semmi sallang, egyszerű komoly szigórú paraszt asszony, akit kisebb szívroham vitt el mikor…..
Nos néha minden oly egészen más! Hát ez most nagyon más, elmúlt egy hónap meg egy hét és nem rohantunk haza egyikünk családjához sem, hogy jéh itt a csajom v pasim! Randizgatunk, vacsizunk, mozizunk és csak mostanában merült fel h mi lenne ha megismerném az anyját, mert úgy addig az én oldalam…..
fogalmam nincs róla h miért követek el mindig ugyan olyan hibákat? megint úgy érzem h túl gyors ez az egész! h túl hamar jön minden! miért kell mindig mindennel rohanni? de hogyan uralhatná az ember az érzéseit? hogyan tehetnék úgy mintha nem éreznék semmi? ha tudnám uralni vajon igazi…..
hát mi történik akkor ha az ember lenyeli a szőrözös békát és mégis ad a srácnak még egy sanszot facebookon és kiderül h annyira jó fej, kedves, udvarias, okos, ideális zeneízléssel, tökéletes horoszkóppal, és minusz 10 cm el a magasságban?  Hát az történik hogy az ember lánya fityet hány a…..
okosabb lettem, teljesen megváltozott a helyzet az elmúlt 5 évben! mármint társkeresés terén, rosszabb mint valaha! egy randi és egy hosszabb összetett mondat után tök természetes ha valaki eltünik egy hétre, aztán újra ír h ja itt vagyok ám csak blablablabla kifogások tengere!  Persze az ember ha…..
Galadriel83 előbb jött az apátia 2016.01.16 12:40:11
igen kellemes meglepetéssel indult a hét megjött a vastag gyerektartás, sikerült jó sok mindent megvenni amire ezer éve nem volt keret! nagyon jól esett shoppingolni! aztán hétvégére jött a padlófogás, elképzelésem sincs miért, de ittam egy kvt egy pasival, aki ráadásul a szomszéd faluban lakik, és…..
Galadriel83 elengedés! 2016.01.04 19:13:21
néha sőt mostanában egyre gyakrabban azon kapom magam hogy a múltban élek, kapaszkodok dolgokba emberekbe emlékekbe!  Nagyon idegesítenek a hülye csses tyúkok ! Már köszönni sem köszönnek! Bunkó nagyképű banyák, akik csak akkor kedvesek ha akarnak valamit! de miért is kell velük foglalkozni? hol…..
Kicsit nehéz lesz írni egy ilyen semmilyen unalmas pocsék évről! Alig volt egy két jó pillanat, minden nehézkesen ment, szürke volt, unalmas! Csak elengedés volt az egész! Elengedni a gyagyás barátnőt még egyet! Elengedni az érzés hogy jó a munkám, és nem ragaszkodni ahhoz hogy…..
Galadriel83 10 milliószoros nap 2015.12.22 10:19:06
Na az év első energetikailag jelentős 10 milliószoros napja ráadásul teliholdra esik vagyis több oldalról kellene ma megtisztelni a napot! Ha mint amatőr Buddhista állnék neki akkor most meditálnék ahelyett hogy itt verem a billeket de valahogy nem érzem hogy az itthoni meditálással sokra mennék…..
Galadriel83 Bizonytalanság 2015.12.22 10:18:49
annyira sokat gondolkodtam manapság az embereken és a hozzájuk való viszonyomon annyira megbántottak oly sokan, hogy egy tüskés bizonytalan sündisznó lettem! nem igazán bízom senkiben és egyáltalán nem jól állók hozzá úgy ált senkihez. mindenkiben csak a rosszat látom, és…..
Galadriel83 2015.12.22 10:18:09
Galadriel83 Filozófikus hangulat 2015.12.22 10:18:03
Valahogy mostanában megint elhagytam néhány embert az életemből, mikor azt hiszed h valaki 10 éve a barátod akkor lehetsz vele őszinte, ha úgy érzed h méltatlanul bánt egy másik nála amúgy is sokkal hátrányosabb helyzetű emberrel, a jelek szerint nem! Az őszinteség mostanában bajt okoz megsértődnek…..
Most olvastam egy érdekes gondolatot CSernustól, hogy ha képes az ember változtatásra akkor lehet fiatal 80 évesen is, vagy lehet besüppedt haldokló fiatal aki nem mer változtatni! Azt hiszem elég nagy változtatás volt nekem az első 5 éves kapcsolat dobbantása mert méltatlan volt hozzám, sem…..
marha érdekes ha van egy barátod akivel 10 éve tartjátok a kapcsolatot kisebb nagyobb megszakításokkal, összejöttök túl élve szakítást esküvőt válást stb aztán születik egy gyereked és hoppá hirtelen letörlödsz a társadalmilag elfogadható a megjelenésed a társaságban…..
Tavaly kaptam egy napló barátosnémtól ja nem is tavaly hanem tavaly előtt azóta meg füstté vált a kazában! Tavaly vettem magamnak d eminek mikor alig írtam bele! Lusta vagyok annyit körmölni el is felejtettem hogy anno is blogon írtam meg ha valami gondom volt úgyse látja igazán…..
Hm érdekes hogy mikor én probálkozom és nem sikerül összefutok valakivel akinek igen ez most lehetne kudarc vagy lehetne égi jel hogy lekéne szállni a témáról és a hagyni ezt az egész váltás témát! Majd elég lesz akkor váltani ha már muszáj lesz, hisz ami most van stabil és…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..