Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siposekfia

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt!   Az egyik magyar nagy kereskedelmi cég üzletében dolgozom Debrecenben. A körülmények elég mostohák, az alkalmazottak pedig eléggé megalázó tortúráknak vannak kitéve rendszeresen. Ehhez mérten pedig a fizetés is jó alacsony, de legtöbben nem merünk válogatni és…..
„Nem, nem utálunk Titeket fiatalokat mi középkorúak, sőt inkább nagyon is sajnálunk Titeket. Mert előttetek kellene, hogy legyen a jövő, ami cca. legalább annyira homályba vész, mint a mienk. Csak annyi a különbség, hogy mi már túl vagyunk a dolgok sűrűjén, többségünk…..
Tisztelt Szerkesztő, Blog! Elkeseredettségemben írok neked, mert úgy érzem nem igen tudnék fordulni a problémámmal sehova, de szomorú, kiábrándító tanulságnak, kórképnek jó lehet.   Megpályáztam egy állást az FHB Banknál. Pályázatom tetszhetett, mert telefonon kerestek,…..
Siposekfia 2014.04.20 10:55:15
@mildi: ott a pont! ;)
@CsakMintTe: tudtam én, hogy nem dejavu :D
Tisztelt Mt!   Mit tehetek, ha a főnököm a világ legnagyobb egoista hölgye, úgy érzem megaláz, kinevettet, gúnyt űz belőlem mások előtt? Egy étteremben dolgozom 2 éve, 60 km utazom oda-vissza 1 nap, elég fárasztó munka után fáradtan az autóba ülni és oda figyelni még…..
Voltam olyan helyen is, ahol irodaház őrzést hirdettek 24/48-ban beadtam, persze csak emailcímet adnak meg, majd hívnak elbeszélésre. Bemegyek akkor közlik, hogy corvin sétány ruházati üzlet. Kérdezem, de én nem emlékszem, hogy bolti melóra beadtam volna, de nem baj folytatja, de-de…..
Siposekfia 2014.03.06 11:13:03
Tisztelt MT.   Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy a cégem késedelmesen fizet hónapok óta mindenkinek a gyárban. Mára odáig jutottunk, hogy ma 2014 02 23 és még a januári fizetésünket meg se kaptunk és még a cég se tudja mikor fog utalni. Sztrájkolni akartunk, hogy nem…..
Siposekfia 2014.02.26 09:30:26
@Kovács Ferenc 14: egyetértek minden szavával. ;)
Tisztelt Szerkesztő, Blog! Elkeseredettségemben írok neked, mert úgy érzem nem igen tudnék fordulni a problémámmal sehova, de szomorú, kiábrándító tanulságnak, kórképnek jó lehet. Megpályáztam egy állást az FHB Banknál. Pályázatom tetszhetett, mert telefonon kerestek,…..
Siposekfia 2014.02.21 06:37:10
@Kovács Ferenc 14: Akkor még egyszer. :) Nem középszerűségről beszélek, hanem arról, hogy a szakmabeliséghez nagyon jó személyiségnek is párosulnia kell, hogy valaki sikeres legyen nagyvállalati környezetben.
Árversenyben pedig ne vegyél rá mérget, hogy a kínaiak vernek mindent, láttam számokat mást mondani... ;)
Siposekfia 2014.02.21 08:19:31
@Kovács Ferenc 14: Ok, szerintem most már teljesen világos, hogy ugyanarról beszélünk. Zseni főnök, középszerű katonákkal = hatékony működés, profitorientált környezetben.
Igen, ez sokszor nem így fordul elő, de mondjuk egy 400.000 főt foglalkoztató nagyvállalatnál ezt el is bírja a szervezet, míg egy 25 fős kkv-nál már nem.
Siposekfia 2014.02.21 20:03:42
@borzimorzi: látom érted, mire gondoltam....